Yomraspor'da transfer

Spor 07.06.2018 - 12:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Yomraspor'da transfer

Yomraspor'da transfer     TRABZON (AA) - TFF 3. Lig ekiplerinden Yomraspor, dış transferde iki oyuncuyla anlaşma sağladı. Kulüp Başkanı Haydar Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi iç transferi tamamladıklarını, dış transferde de iki oyuncuyla anlaşma sağladıkları belirtti.    Sezon öncesi iki ya da üç oyuncu takviyesi daha yapacaklarını dile getiren Özdemir, şöyle konuştu:   "Turgutluspor'da forma giyen kanat oyuncusu Yaşar Yılmaz ile el sıkıştık. 26 yaşındaki oyuncu bugün Trabzon'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. Kadromuza katmak istediğimiz bir diğer isim ise Yeni Orduspor'da forma giyen Erhan Şengül. 24 yaşındaki oyuncu ile yarın imza atmayı planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde, dış transferde hocamız Raşit Çalık'ın raporu doğrultusunda kadromuza iki ya da üç oyuncu takviyesi yapmayı planlıyoruz." 

Yomraspor'da transfer

 
 

TRABZON (AA) - TFF 3. Lig ekiplerinden Yomraspor, dış transferde iki oyuncuyla anlaşma sağladı.

Kulüp Başkanı Haydar Özdemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi iç transferi tamamladıklarını, dış transferde de iki oyuncuyla anlaşma sağladıkları belirtti. 

 

Sezon öncesi iki ya da üç oyuncu takviyesi daha yapacaklarını dile getiren Özdemir, şöyle konuştu:

 

"Turgutluspor'da forma giyen kanat oyuncusu Yaşar Yılmaz ile el sıkıştık. 26 yaşındaki oyuncu bugün Trabzon'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. Kadromuza katmak istediğimiz bir diğer isim ise Yeni Orduspor'da forma giyen Erhan Şengül. 24 yaşındaki oyuncu ile yarın imza atmayı planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde, dış transferde hocamız Raşit Çalık'ın raporu doğrultusunda kadromuza iki ya da üç oyuncu takviyesi yapmayı planlıyoruz." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.