Yetenek Kapısı Platformu, işverenler ile öğrenci/mezunları bir araya getiriyor

Genel 22.06.2020 - 14:40, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Yetenek Kapısı Platformu, işverenler ile öğrenci/mezunları bir araya getiriyor

Yetenek Kapısı Platformu, işverenler ile öğrenci/mezunları bir araya getiriyor Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hizmete sunulan "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformu (www.yetenekkapisi.org); işverenlerin ihtiyaç duydukları yetenekleri henüz eğitimleri devam ederken keşfetmelerine, öğrenci/mezunlar ile zaman ve mekândan bağımsız şekilde iletişim kurmalarına imkân sağlamaktadır. TOBB, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile 8 Haziran 2020 tarihinde İş Birliği Protokolü imzalamış olup "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformunu desteklemektedir. "Yetenek Kapısı"nda oluşturulacak hesap ile ülkemizdeki ve yurt dışındaki üniversitelerin kariyer merkezleri ile iletişim kurulabilmekte, şirketlerin ve kurumların iş/staj ilanları istenilen üniversite ve bölümlerden öğrencilerin/mezunlarının başvurusuna açılabilmekte, özgeçmişler incelenerek adaylar ile sistem üzerinden iletişim kurulabilmektedir. Yetenek Kapısı; eğitimli gençler arasındaki marka bilinirliğinin artırılmasına, aynı zamanda kariyer etkinliklerinin düzenlenerek üniversitelerin düzenlediği kariyer fuarlarından haberdar olunmasına ve kayıt yaptırılabilmesine imkan sağlamaktadır. Firmalar ve öğrenci/mezunlar www.yetenekkapisi.org adresi üzerinden sisteme kayıt yaptırabilmektedir.

Yetenek Kapısı Platformu, işverenler ile öğrenci/mezunları bir araya getiriyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından hizmete sunulan "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformu (www.yetenekkapisi.org); işverenlerin ihtiyaç duydukları yetenekleri henüz eğitimleri devam ederken keşfetmelerine, öğrenci/mezunlar ile zaman ve mekândan bağımsız şekilde iletişim kurmalarına imkân sağlamaktadır.

TOBB, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ile 8 Haziran 2020 tarihinde İş Birliği Protokolü imzalamış olup "Yetenek Kapısı" çevrimiçi kariyer platformunu desteklemektedir.

"Yetenek Kapısı"nda oluşturulacak hesap ile ülkemizdeki ve yurt dışındaki üniversitelerin kariyer merkezleri ile iletişim kurulabilmekte, şirketlerin ve kurumların iş/staj ilanları istenilen üniversite ve bölümlerden öğrencilerin/mezunlarının başvurusuna açılabilmekte, özgeçmişler incelenerek adaylar ile sistem üzerinden iletişim kurulabilmektedir.

Yetenek Kapısı; eğitimli gençler arasındaki marka bilinirliğinin artırılmasına, aynı zamanda kariyer etkinliklerinin düzenlenerek üniversitelerin düzenlediği kariyer fuarlarından haberdar olunmasına ve kayıt yaptırılabilmesine imkan sağlamaktadır.

Firmalar ve öğrenci/mezunlar www.yetenekkapisi.org adresi üzerinden sisteme kayıt yaptırabilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.