Ünal Karaman ve Sosa'nın AEK maçı öncesi basın açıklamaları

Trabzonspor 21.08.2019 - 17:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman ve Sosa'nın AEK maçı öncesi basın açıklamaları

Direktörü Ünal Karaman ve Arjantinli oyuncu Jose Sosa Yunanistan'da AEK maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.
Ünal Karaman ve Sosa'nın AEK maçı öncesi basın açıklamaları   Direktörü Ünal Karaman ve Arjantinli oyuncu Jose Sosa Yunanistan'da AEK maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Ünal Karaman yaptığı açıklamada ;    “Müsabaka her iki takım açısından zor ve önemli olacak. Hazırlığımızı yaptık. Rakibimize saygı duyuyoruz. Kendi doğrularından vazgeçmemeye çalışan bir rakibimiz var. Bizde bu özelliklerdeyiz. Futbolseverler iyi bir maç izleyecekler. Hazırlığımızı karşılığını alacağımızı düşünüyorum” dedi. Kaptan Sosa ise açıklamasında ;  “Gerçekten saygı duyduğumuz ve iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi hazırlandık. Umarım bunun karşılığını yarın Trabzonspor’u hakettiği yere getirecek şekilde alırız” dedi. Maçın favorisi ile ilgili sorulan soru üzerine Karaman, “Oynanmamış hiçbir müsabakada favori görmem. Doğrularınızı yaparsınız. Başarılı olursanız kazanırsınız. Biz doğrularımızı yaparak inşallah iyi bir sonuçla ülkemize döneriz” dedi. Ünal Karaman, takımın hazır olup olmadığına ilişkin soru üzerine;  “Sizin hazırlık dönemi geçirdiğiniz dönemde rakiplerde hazırlanıyor. Kolay müsabaka olmadığını söyledim. Siz kendi çalışmanızı üst seviyede yaptığınız seviyede iyisiniz. Şu tarihte daha iyi olacağız diyenler olabilir ama yarın ki müsabaka sonraki lig maçı evet dar zaman zorlayacak ama en iyi şekilde geçmeye çalışacağız. Sonuçlarını göreceğiz” dedi. Ünal Karaman sözlerine şöyle devam etti; "Ligin henüz başı olduğu için fizik kalite istenilen seviyeye gelmediği için zorlukları her iki takımda yaşayabilir. Analizlerimizi yaptık. Her türlü bilgiye sahibiz. Bu takım geçen sene çok iyi bir duruş gösterdi. Spor bize birçok şeyi tecrübe ettirdi. Her insanın başka arkadaşına muhtaç olabilir. Biz elimizden gelen çabayı sarfedeceğiz ama mahcubiyeti inşallah yaşamayacağız. AEK iyi bir takım. Futbol prensiplerinden taviz vermiyorlar. Ama onların da zorlandığı anlar var. Bireysel olarak iyi oyunculara sahip. Bizimle karakter olarak örtüşen bir takım. Umuyorum ki doğruları yapan biz oluruz ve şehrimize iyi bir sonuçla döneriz. Gönlümüz arzu eder ki şölen havasını nerede olursa olsun yaşayalım. Keşke hiçbir yerde taraftarsız oynanmasa ama seyirci olsa da olmasa da aynı oyunu oynayacağız. Avantaj mı dezavantajmı olduğun yarın göreceğiz."
Direktörü Ünal Karaman ve Arjantinli oyuncu Jose Sosa Yunanistan'da AEK maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ünal Karaman ve Sosa'nın AEK maçı öncesi basın açıklamaları

 

Direktörü Ünal Karaman ve Arjantinli oyuncu Jose Sosa Yunanistan'da AEK maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

Ünal Karaman yaptığı açıklamada ;

 

 “Müsabaka her iki takım açısından zor ve önemli olacak. Hazırlığımızı yaptık. Rakibimize saygı duyuyoruz. Kendi doğrularından vazgeçmemeye çalışan bir rakibimiz var. Bizde bu özelliklerdeyiz. Futbolseverler iyi bir maç izleyecekler. Hazırlığımızı karşılığını alacağımızı düşünüyorum” dedi.

Kaptan Sosa ise açıklamasında ;

 “Gerçekten saygı duyduğumuz ve iyi bir takıma karşı oynayacağız. İyi hazırlandık. Umarım bunun karşılığını yarın Trabzonspor’u hakettiği yere getirecek şekilde alırız” dedi.

Maçın favorisi ile ilgili sorulan soru üzerine Karaman, “Oynanmamış hiçbir müsabakada favori görmem. Doğrularınızı yaparsınız. Başarılı olursanız kazanırsınız. Biz doğrularımızı yaparak inşallah iyi bir sonuçla ülkemize döneriz” dedi.

Ünal Karaman, takımın hazır olup olmadığına ilişkin soru üzerine;

 “Sizin hazırlık dönemi geçirdiğiniz dönemde rakiplerde hazırlanıyor. Kolay müsabaka olmadığını söyledim. Siz kendi çalışmanızı üst seviyede yaptığınız seviyede iyisiniz. Şu tarihte daha iyi olacağız diyenler olabilir ama yarın ki müsabaka sonraki lig maçı evet dar zaman zorlayacak ama en iyi şekilde geçmeye çalışacağız. Sonuçlarını göreceğiz” dedi.

Ünal Karaman sözlerine şöyle devam etti;

"Ligin henüz başı olduğu için fizik kalite istenilen seviyeye gelmediği için zorlukları her iki takımda yaşayabilir. Analizlerimizi yaptık. Her türlü bilgiye sahibiz.

Bu takım geçen sene çok iyi bir duruş gösterdi. Spor bize birçok şeyi tecrübe ettirdi. Her insanın başka arkadaşına muhtaç olabilir. Biz elimizden gelen çabayı sarfedeceğiz ama mahcubiyeti inşallah yaşamayacağız. AEK iyi bir takım. Futbol prensiplerinden taviz vermiyorlar. Ama onların da zorlandığı anlar var. Bireysel olarak iyi oyunculara sahip. Bizimle karakter olarak örtüşen bir takım. Umuyorum ki doğruları yapan biz oluruz ve şehrimize iyi bir sonuçla döneriz.

Gönlümüz arzu eder ki şölen havasını nerede olursa olsun yaşayalım. Keşke hiçbir yerde taraftarsız oynanmasa ama seyirci olsa da olmasa da aynı oyunu oynayacağız. Avantaj mı dezavantajmı olduğun yarın göreceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.