Ünal Karaman'ın Trabzonspor Gençlerbirliği maçı ardından açıklamaları

Trabzonspor 16.09.2019 - 07:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman'ın Trabzonspor Gençlerbirliği maçı ardından açıklamaları

Ünal Karaman'ın Trabzonspor Gençlerbirliği maçı ardından açıklamaları   Trabzonspor Teknik Direktör'ü Ünal Karaman Süper Lig Cemil Usta Sezonunun dördüncü haftasında oynanan ve 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan Gençlerbirliği karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.   Taraftarla galibiyet hediye etmek istediklerini belirten Ünal Karaman, "Camiamızın ihtiyacı olan 3 puan olacaktı. İki kez öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Yorulduğumuz anlarda oyunu daha çok tutabilecek tecrübeli oyuncularımız vardı ama maalesef bunu başaramadık. Dolasıyla her türlü sonucu geçmiş dönemde tecrübe etmiş birisi olarak bunları bekleyebiliyorsunuz ama bugünkü müsabakada şartlar ne olursa olsun kazanmayı düşündüğümüz müsabakaydı. O anlamda tabi ki üzgünüm. Özellikle hücum hattında sakatlıklar nedeniyle oyuncular kaybettik. Ön tarafta bugün ilk kez kullandığımız iki oyuncumuz vardı. Onları da zaman içinde belki çok daha iyi noktalara getireceğiz ama şartlar ne olursa olsun tutmamız gereken bir maç olmalıydı. Kötü oynadığımız, rakibin pozisyon bulduğu anda bize kaybettirecek golü yememeliydik ama onu başaramadık. O anlamda üzgünüm yine de oyuncularıma verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.   Bir basın mensubunun sakatlıklarının kadro derinliği konusunda sıkıntılar yaşatıp yaşatmayacağına ilişkin bir soru üzerine ise Ünal Karaman "Kadro derinliği anlamında baktığımızda ben birçok şeyi farklı noktalarda değerlendiremiyorum, konuşamıyorum. Benim oyuncularım kıymetli, çok değerli. Takım mühendisliği çok farklı bir şey. Ben daha önce de transferin hiçbir bölümde olmadığımı ifade ettim. Çünkü kurumsal kimlik yapı içerisinde işin daha çok profesyonellere, kendi bölümüyle ilgi olmasını düşündük ama hiç kimse bir anda aynı bölge içerisinde kullanılan oyuncuların sakatlık sorunu ile karşı karşıya geleceğini düşünmemişti. Bunlar bizi etkileyebilir. Henüz sezonun başındayız Allah korusun. İlerleyen dönemde ki, böyle şeyler arzu etmiyoruz ki, bizi çok daha zorlayabilir. Sonradan katılan antrenman eksiği olan arkadaşlarımız bir an önce o özveride bulunup takım sorumluluğunu alıp, takımda onlara örnek olacak yaşta oyunculardan ilham alarak oyuncuların gelişmesini ve bu gelişmenin bize katkı verecek boyutta olmasını bekliyoruz. Allah beterinden korusun inşallah böyle sakatlıklar yaşamayız ama artık canımızı sıkmaya başladı. Kabulleneceğiz, yapacak bir şeyimiz yok” diyerek yanıt verdi.

Ünal Karaman'ın Trabzonspor Gençlerbirliği maçı ardından açıklamaları

 

Trabzonspor Teknik Direktör'ü Ünal Karaman Süper Lig Cemil Usta Sezonunun dördüncü haftasında oynanan ve 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan Gençlerbirliği karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Taraftarla galibiyet hediye etmek istediklerini belirten Ünal Karaman, "Camiamızın ihtiyacı olan 3 puan olacaktı. İki kez öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Yorulduğumuz anlarda oyunu daha çok tutabilecek tecrübeli oyuncularımız vardı ama maalesef bunu başaramadık. Dolasıyla her türlü sonucu geçmiş dönemde tecrübe etmiş birisi olarak bunları bekleyebiliyorsunuz ama bugünkü müsabakada şartlar ne olursa olsun kazanmayı düşündüğümüz müsabakaydı. O anlamda tabi ki üzgünüm. Özellikle hücum hattında sakatlıklar nedeniyle oyuncular kaybettik. Ön tarafta bugün ilk kez kullandığımız iki oyuncumuz vardı. Onları da zaman içinde belki çok daha iyi noktalara getireceğiz ama şartlar ne olursa olsun tutmamız gereken bir maç olmalıydı. Kötü oynadığımız, rakibin pozisyon bulduğu anda bize kaybettirecek golü yememeliydik ama onu başaramadık. O anlamda üzgünüm yine de oyuncularıma verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bir basın mensubunun sakatlıklarının kadro derinliği konusunda sıkıntılar yaşatıp yaşatmayacağına ilişkin bir soru üzerine ise Ünal Karaman "Kadro derinliği anlamında baktığımızda ben birçok şeyi farklı noktalarda değerlendiremiyorum, konuşamıyorum. Benim oyuncularım kıymetli, çok değerli. Takım mühendisliği çok farklı bir şey. Ben daha önce de transferin hiçbir bölümde olmadığımı ifade ettim. Çünkü kurumsal kimlik yapı içerisinde işin daha çok profesyonellere, kendi bölümüyle ilgi olmasını düşündük ama hiç kimse bir anda aynı bölge içerisinde kullanılan oyuncuların sakatlık sorunu ile karşı karşıya geleceğini düşünmemişti. Bunlar bizi etkileyebilir. Henüz sezonun başındayız Allah korusun. İlerleyen dönemde ki, böyle şeyler arzu etmiyoruz ki, bizi çok daha zorlayabilir. Sonradan katılan antrenman eksiği olan arkadaşlarımız bir an önce o özveride bulunup takım sorumluluğunu alıp, takımda onlara örnek olacak yaşta oyunculardan ilham alarak oyuncuların gelişmesini ve bu gelişmenin bize katkı verecek boyutta olmasını bekliyoruz. Allah beterinden korusun inşallah böyle sakatlıklar yaşamayız ama artık canımızı sıkmaya başladı. Kabulleneceğiz, yapacak bir şeyimiz yok” diyerek yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.