Ünal Karaman'ın Malatya galibiyeti açıklamaları

Trabzonspor 25.08.2019 - 22:27, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman'ın Malatya galibiyeti açıklamaları

Trabzonspor Cemil Usta sezonunun ilk galibiyetini evinde Malatyaspor'u 2-1 yenerek aldı.Karşılaşma sonrası Ünal Karaman'ın açıklamaları
Ünal Karaman'ın Malatya galibiyeti açıklamaları   Trabzonspor Cemil Usta sezonunun ilk galibiyetini evinde Malatyaspor'u 2-1 yenerek aldı.Karşılaşma sonrası Ünal Karaman'ın açıklamaları   Karaman açıklamasında “Malatya iyi bir takım, bizi zorladıkları gibi her takımı zorlarlar. Sahada her yönüyle duruş gösteren, insan olmanın, bir camiaya ait olmanın bağlı olarak verdiğimiz görevleri yerine getirmeye çalışıyordular” dedi.   Zor bir müsabaka oynadığımızı belirten Ünal Karaman, "Rakibimizin çok önemli oyuncuları var. Bizi zorladıkları gibi her takımı zorlayabilirler. Zaten bu bizim beklediğimiz bir oyun tarzıydı. Sahada her yönüyle duruş, mücadele gösteriyorlar. Oynadıkları her müsabakada insan olmanın, bir camiaya ait olmanın en güzel örneklerini veriyorlar. Oyuncularım verdiğimiz görevi yerine getirmeye çalışıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizden daha hazır bir takım görüntüsündeler. Deplasman maçlarında çok puan alabilecek bir takım formatındalar. Topla hızlı oyuncuları var. Biz böyle oyunla karşımıza çıkacaklarını biliyorduk. Bizim takım, zaten kaliteli takım. Panik yapmadık. Topun bizde kalmasını sağladık. İkinci yarı iyi duruş, iyi oyun oldu. Farkı açabilecek pozisyonlar bulduk. Bu bizim maç boyunca taktiğimiz biraz tedbirli olmakta fayda vardı. Biz de o hakkımızı kullandık” şeklinde konuştu.   Ülke gündeminin futbolun çok önünde olduğuna değinen Karaman, "Türk milletinin en büyük hasretidir vicdanı. Bizi biz yapan değerleri kaybetmeye çalıştık. Her meslek grubunda böyle. İnsanın insana zulmünü kabul etmemiz söz konusu değil. Her gün şehidimiz geliyor, şehit haberleri duyuyoruz, canımız yanıyor. İnsan çok kıymetli, çok değerli, bütün ideallerden değerli. Orman yangınları var, akciğerlerimiz yanıyor. Bir fidanı ağaç haline getirmenin zorluğunu o yakan insanlara hissettirmemiz lazım. Bizim mesleğimiz futbol, onu icra etmeye çalışıyoruz. Kendimizce iyi durmaya çalışıyoruz, kendimizce namuslu iş yapmaya gayret gösteriyoruz. Birilerini memnun ediyoruz, etmiyoruz o ayrı bir konu. O da onların kendi vicdanı, adamlığı, insanlığı ile örtüşecek bir konu. Ama ben bugün sizlerin aracılığıyla sesleneyim; insanımız çok değerli. Onun için enerjimizi kazandık, kaybettik, para geldi, gelmedi, o oldu bu oldu diye harcamaktan ziyade, biraz daha birbirimizi ve toplum değerlerini Türk'ün töresini yaşatma çabası içerisinde, Allah'ın verdiği vicdanı, merhameti biraz daha aktif kullanma noktasında birbirimizi destekleyelim”   Abdülkadir Ömür ile ilgili konuşan Karaman, "Abdülkadir Ömür’ün dizinde bir ağrı vardı, maçtan önce tekrar ağrıdığını söyledi. Maçın o bölümünde “şiddetlendi" dedi çıkarma gereği duyduk”
Trabzonspor Cemil Usta sezonunun ilk galibiyetini evinde Malatyaspor'u 2-1 yenerek aldı.Karşılaşma sonrası Ünal Karaman'ın açıklamaları

Ünal Karaman'ın Malatya galibiyeti açıklamaları

 

Trabzonspor Cemil Usta sezonunun ilk galibiyetini evinde Malatyaspor'u 2-1 yenerek aldı.Karşılaşma sonrası Ünal Karaman'ın açıklamaları

 

Karaman açıklamasında “Malatya iyi bir takım, bizi zorladıkları gibi her takımı zorlarlar. Sahada her yönüyle duruş gösteren, insan olmanın, bir camiaya ait olmanın bağlı olarak verdiğimiz görevleri yerine getirmeye çalışıyordular” dedi.

 

Zor bir müsabaka oynadığımızı belirten Ünal Karaman, "Rakibimizin çok önemli oyuncuları var. Bizi zorladıkları gibi her takımı zorlayabilirler. Zaten bu bizim beklediğimiz bir oyun tarzıydı. Sahada her yönüyle duruş, mücadele gösteriyorlar. Oynadıkları her müsabakada insan olmanın, bir camiaya ait olmanın en güzel örneklerini veriyorlar. Oyuncularım verdiğimiz görevi yerine getirmeye çalışıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizden daha hazır bir takım görüntüsündeler. Deplasman maçlarında çok puan alabilecek bir takım formatındalar. Topla hızlı oyuncuları var. Biz böyle oyunla karşımıza çıkacaklarını biliyorduk. Bizim takım, zaten kaliteli takım. Panik yapmadık. Topun bizde kalmasını sağladık. İkinci yarı iyi duruş, iyi oyun oldu. Farkı açabilecek pozisyonlar bulduk. Bu bizim maç boyunca taktiğimiz biraz tedbirli olmakta fayda vardı. Biz de o hakkımızı kullandık” şeklinde konuştu.

 

Ülke gündeminin futbolun çok önünde olduğuna değinen Karaman, "Türk milletinin en büyük hasretidir vicdanı. Bizi biz yapan değerleri kaybetmeye çalıştık. Her meslek grubunda böyle. İnsanın insana zulmünü kabul etmemiz söz konusu değil. Her gün şehidimiz geliyor, şehit haberleri duyuyoruz, canımız yanıyor. İnsan çok kıymetli, çok değerli, bütün ideallerden değerli. Orman yangınları var, akciğerlerimiz yanıyor. Bir fidanı ağaç haline getirmenin zorluğunu o yakan insanlara hissettirmemiz lazım. Bizim mesleğimiz futbol, onu icra etmeye çalışıyoruz. Kendimizce iyi durmaya çalışıyoruz, kendimizce namuslu iş yapmaya gayret gösteriyoruz. Birilerini memnun ediyoruz, etmiyoruz o ayrı bir konu. O da onların kendi vicdanı, adamlığı, insanlığı ile örtüşecek bir konu. Ama ben bugün sizlerin aracılığıyla sesleneyim; insanımız çok değerli. Onun için enerjimizi kazandık, kaybettik, para geldi, gelmedi, o oldu bu oldu diye harcamaktan ziyade, biraz daha birbirimizi ve toplum değerlerini Türk'ün töresini yaşatma çabası içerisinde, Allah'ın verdiği vicdanı, merhameti biraz daha aktif kullanma noktasında birbirimizi destekleyelim”

 

Abdülkadir Ömür ile ilgili konuşan Karaman, "Abdülkadir Ömür’ün dizinde bir ağrı vardı, maçtan önce tekrar ağrıdığını söyledi. Maçın o bölümünde “şiddetlendi" dedi çıkarma gereği duyduk”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.