Ünal Karaman’ın Galatasaray Maçı Açıklamları

Trabzonspor 10.02.2019 - 21:51, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman’ın Galatasaray Maçı Açıklamları

Ünal Karaman’ın Galatasaray Maçı Açıklamları Oyuna bize yakışmayacak şekilde başladık, tedirginlik vardı. Maçın ilerleyen dönemlerinde yerli yerine oturdu. Gol bulduk, pozisyonlar bulduk. Devreye giderken bize yakışmayacak bir gol yedik. Kısıtlı sayıdaki oyuncularla yenilgilerden ders çıkarırız. Biz yenilgilerle kendimizi büyütebiliriz ama bazı insanların kendini büyütebilmeleri için farklı şeylere ihtiyacı var. Oyuncularımı tebrik ettim. Kaybettik ama bazı kayıplar kazanç olarak döner. Kaybettik, üzgünüz. 3-1'den sonra 3-2'yi bulmuş olsak belki bir Sosa hamlesi yapabilirdik ama maalesef onu yapamadık. Kaybettik, üzgünüz. Sıcağı sıcağına çok şey konuşabilirim ama burada aslolan, hakemin vereceği karardır. Bize verilen penaltıyı çok net görememiş olabilirim ama bize verilmeyen penaltıyı saha kenarından da gördüm, çok net gördüm gibi geldi. Bazen bakmakla görmek farklı oluyor. Bazen bakıp görmezsiniz ama biz gözle, gönülle görmeye devam edeceğiz. Bize teslim edilen genç fidanlara doğru bakmaya, doğru görmeye devam edeceğiz. Müsabakanın hakemine yönelik düşünceleri tekrar sorulan Karaman, "Kişi kendi yüreğine mağlup düşüyorsa bir yerde yanlış var demektir. Derim ya insan yüreği yeryüzü gibidir, bir yanı karanlık bir yanı aydınlık. Biz yüreğimizle aslolan aydınlığın karanlığa karşı galip gelmesini sağlayabilmek. Hangimiz olursa, basın da olabiliriz, futbolcu olabiliriz, kenarda antrenör olabiliriz. Ne olursa olsun evimize götürdüğümüz ekmeğin helal olmasını isteriz. Bu adil bakış açısı içerisinde saha içerisinde insanlar alın teri döküyorlar. Ben oyuncularımı içeride tebrik ettim. Dedim ki "Biz yenilgi yenilgi büyüyeceğiz!" çok önemli değil, biz bunu tolere edebiliriz. Biraz daha gayret gösteririz, biraz daha çaba gösteririz ve istediğimiz sonucu alırız. Ama aslolan insanların birbirine güvenini ortadan kaldırdığımıza, kime ne lazımsa onu alabilen bir mantık saha içinde olacaksa o zaman bu işi yapmanın bir manası yok. Baktığımız zaman hepimiz bu meslekten dolayı evimize ekmek götürüyoruz ama bu işin temelinde masum emeklerle kazanılmış, alın teri dökülmüş evimize ne götürebilmişsek helalinden çocuklarımızı beslemek isteriz. Umuyorum ki, inanıyorum ki Ümit hoca da bu bilinç içerisinde hareket etmiştir. Bütün düşüncem o yönde. Arda adına da görev verdik, çok fazla panik yapmadı bu şekilde büyüyecekler tebrik ediyorum kendisi" diyerek sözlerini noktaladı.

Ünal Karaman’ın Galatasaray Maçı Açıklamları

Oyuna bize yakışmayacak şekilde başladık, tedirginlik vardı. Maçın ilerleyen dönemlerinde yerli yerine oturdu. Gol bulduk, pozisyonlar bulduk. Devreye giderken bize yakışmayacak bir gol yedik. Kısıtlı sayıdaki oyuncularla yenilgilerden ders çıkarırız. Biz yenilgilerle kendimizi büyütebiliriz ama bazı insanların kendini büyütebilmeleri için farklı şeylere ihtiyacı var. Oyuncularımı tebrik ettim. Kaybettik ama bazı kayıplar kazanç olarak döner.

Kaybettik, üzgünüz. 3-1'den sonra 3-2'yi bulmuş olsak belki bir Sosa hamlesi yapabilirdik ama maalesef onu yapamadık. Kaybettik, üzgünüz. Sıcağı sıcağına çok şey konuşabilirim ama burada aslolan, hakemin vereceği karardır.

Bize verilen penaltıyı çok net görememiş olabilirim ama bize verilmeyen penaltıyı saha kenarından da gördüm, çok net gördüm gibi geldi. Bazen bakmakla görmek farklı oluyor. Bazen bakıp görmezsiniz ama biz gözle, gönülle görmeye devam edeceğiz. Bize teslim edilen genç fidanlara doğru bakmaya, doğru görmeye devam edeceğiz.

Müsabakanın hakemine yönelik düşünceleri tekrar sorulan Karaman,

"Kişi kendi yüreğine mağlup düşüyorsa bir yerde yanlış var demektir. Derim ya insan yüreği yeryüzü gibidir, bir yanı karanlık bir yanı aydınlık. Biz yüreğimizle aslolan aydınlığın karanlığa karşı galip gelmesini sağlayabilmek. Hangimiz olursa, basın da olabiliriz, futbolcu olabiliriz, kenarda antrenör olabiliriz. Ne olursa olsun evimize götürdüğümüz ekmeğin helal olmasını isteriz. Bu adil bakış açısı içerisinde saha içerisinde insanlar alın teri döküyorlar. Ben oyuncularımı içeride tebrik ettim. Dedim ki "Biz yenilgi yenilgi büyüyeceğiz!" çok önemli değil, biz bunu tolere edebiliriz. Biraz daha gayret gösteririz, biraz daha çaba gösteririz ve istediğimiz sonucu alırız. Ama aslolan insanların birbirine güvenini ortadan kaldırdığımıza, kime ne lazımsa onu alabilen bir mantık saha içinde olacaksa o zaman bu işi yapmanın bir manası yok. Baktığımız zaman hepimiz bu meslekten dolayı evimize ekmek götürüyoruz ama bu işin temelinde masum emeklerle kazanılmış, alın teri dökülmüş evimize ne götürebilmişsek helalinden çocuklarımızı beslemek isteriz. Umuyorum ki, inanıyorum ki Ümit hoca da bu bilinç içerisinde hareket etmiştir. Bütün düşüncem o yönde. Arda adına da görev verdik, çok fazla panik yapmadı bu şekilde büyüyecekler tebrik ediyorum kendisi" diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.