Ünal Karaman'dan genç oyunculara destek

Trabzonspor 28.11.2019 - 22:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman'dan genç oyunculara destek

Ünal Karaman'dan genç oyunculara destek     Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan ve 1-0’lık mağlubiyetimizle sonuçlanan Getafe karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.     Oyuncuları tebrik eden Ünal Karaman, “Bugün bizim tarihimiz açısından yine önemli bir müsabakaya çıktık. Birçok oyuncumuzun doğum tarihine baktığınız anda da çok farklı bir tecrübeyi çok farklı oyuncularla değerlendirme imkanı bulduk. 7 altyapı oyuncumuzun 6‘sının forma giydiği müsabakaydı. Acıyla göğüs göğüse gelinen, mücadelenin ve her türlü zorluğun olduğu müsabakada hiçbir mücadeleden kaçmadan, sorumluluk almaya gayret eden ve gücü oranında onu sahaya yansıtmaya çalışan oyuncularla mücadele ettik. Hangi kadroyla çıkarsak çıkalım iyi futbolla kazanmak isteriz ama rakibimiz de saygı duyacağımız bir rakibimiz. Ona karşı verilen mücadeleden memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Ünal Karaman'dan genç oyunculara destek

 

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan ve 1-0’lık mağlubiyetimizle sonuçlanan Getafe karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

 

 

Oyuncuları tebrik eden Ünal Karaman, “Bugün bizim tarihimiz açısından yine önemli bir müsabakaya çıktık. Birçok oyuncumuzun doğum tarihine baktığınız anda da çok farklı bir tecrübeyi çok farklı oyuncularla değerlendirme imkanı bulduk. 7 altyapı oyuncumuzun 6‘sının forma giydiği müsabakaydı. Acıyla göğüs göğüse gelinen, mücadelenin ve her türlü zorluğun olduğu müsabakada hiçbir mücadeleden kaçmadan, sorumluluk almaya gayret eden ve gücü oranında onu sahaya yansıtmaya çalışan oyuncularla mücadele ettik. Hangi kadroyla çıkarsak çıkalım iyi futbolla kazanmak isteriz ama rakibimiz de saygı duyacağımız bir rakibimiz. Ona karşı verilen mücadeleden memnunum. Oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.