Ünal Karaman'a süpriz doğum günü kutlaması

Trabzonspor 29.06.2019 - 15:04, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman'a süpriz doğum günü kutlaması

Ünal Karaman'a süpriz doğum günü kutlaması      Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’a bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. 53 yaşına giren Ünal Karaman için düzenlenen doğum günü kutlamasında Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri yanı sıra Karaman’ın oğulları Ersagun ve Gökbörü ile birlikte idari ve teknik personel de yer aldı.    Oğulları Ersagun ve Gökbörü Karaman’ın kestiği doğum günü pastasından yiyen Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, herkese çok teşekkür ederek “Benim için çok güzel bir sürpriz oldu. Hatırlayan ve düşünen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah hep birlikte, sağlıklı ve mutlu yaşlar geçiririz” dedi.

Ünal Karaman'a süpriz doğum günü kutlaması

 

 

 Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’a bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. 53 yaşına giren Ünal Karaman için düzenlenen doğum günü kutlamasında Trabzonspor yönetim kurulu üyeleri yanı sıra Karaman’ın oğulları Ersagun ve Gökbörü ile birlikte idari ve teknik personel de yer aldı.

 

 Oğulları Ersagun ve Gökbörü Karaman’ın kestiği doğum günü pastasından yiyen Teknik Direktörümüz Ünal Karaman, herkese çok teşekkür ederek “Benim için çok güzel bir sürpriz oldu. Hatırlayan ve düşünen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah hep birlikte, sağlıklı ve mutlu yaşlar geçiririz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.