Ümraniyespor Trabzonspor Muhtemel 11’ler

Trabzonspor 26.02.2019 - 10:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ümraniyespor Trabzonspor Muhtemel 11’ler

Ümraniyespor Trabzonspor Maçı Canlı Yayını Hangi Kanalda     İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'da oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma aspor kanalından canlı olarak yayınlanacak.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ümraniyespor Trabzonspor Muhtemel 11’ler   Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yendikten sonra kente dönmeyerek İzmir'den İstanbul'a geçen Karadeniz ekibinde Ogenyi Onazi, Joao Pereira, Abdülkadir Ömür ile Luis Ibanez, kadroda yer almıyor.  Trabzonspor’un Muhtemel 11’i Trabzonspor'un Ümraniyespor karşısına geçen hafta ligdeki Göztepe maçında olduğu gibi ; Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Yusuf Yazıcı, Ekuban ve Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.   Ümraniyespor’un Muhtemel 11’i   Ümraniyespor:  Burak, Appindangye, Timur, Serkan, Recep, Uğur, Yasir, Diabang, Leandro, Tarık, Madinda   Trabzonspor Turu Hangi Skorlarla Geçer?   Çeyrek final ilk maçında Trabzon’da sahadan golsüz beraberlikle ayrılan, Trabzonspor’un tur atlaması için mutlaka gol bulması gerekiyor. Her türlü galibiyette tur atlayacak olan Trabzonspor, gollü beraberliklerde de tur atlayan taraf olacak. Eğer iki takım da 90 dakika boyunca gol bulamazsa karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmazsa tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek. Bordo Mavililer, her türlü mağlubiyette ise kupaya veda edecek.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ümraniyespor Trabzonspor Maçı Canlı Yayını Hangi Kanalda

 

 

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'da oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma aspor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

 

Ümraniyespor Trabzonspor Muhtemel 11’ler

 

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'yi deplasmanda 3-1 yendikten sonra kente dönmeyerek İzmir'den İstanbul'a geçen Karadeniz ekibinde Ogenyi Onazi, Joao Pereira, Abdülkadir Ömür ile Luis Ibanez, kadroda yer almıyor.

 Trabzonspor’un Muhtemel 11’i

Trabzonspor'un Ümraniyespor karşısına geçen hafta ligdeki Göztepe maçında olduğu gibi ;

Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Nwakaeme, Yusuf Yazıcı, Ekuban ve Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.

 

Ümraniyespor’un Muhtemel 11’i

 

Ümraniyespor:  Burak, Appindangye, Timur, Serkan, Recep, Uğur, Yasir, Diabang, Leandro, Tarık, Madinda

 

Trabzonspor Turu Hangi Skorlarla Geçer?

 

Çeyrek final ilk maçında Trabzon’da sahadan golsüz beraberlikle ayrılan, Trabzonspor’un tur atlaması için mutlaka gol bulması gerekiyor. Her türlü galibiyette tur atlayacak olan Trabzonspor, gollü beraberliklerde de tur atlayan taraf olacak.

Eğer iki takım da 90 dakika boyunca gol bulamazsa karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmazsa tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek.

Bordo Mavililer, her türlü mağlubiyette ise kupaya veda edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.