Türkiye A Milli Takım'ın Arnavutluk ve Fransa maçları aday kadrosu açıklandı

Spor 04.10.2019 - 21:33, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Türkiye A Milli Takım'ın Arnavutluk ve Fransa maçları aday kadrosu açıklandı

Türkiye A Milli Takım'ın Arnavutluk ve Fransa maçları aday kadrosu açıklandı   Arnavutluk ve Fransa ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş 27 kişilik kadroyu açıkladı.   Teknik direktör Şenol Güneş tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor:   Kaleciler: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Gökhan Akkan, Sinan Bolat   Defanslar: Zeki Çelik, Nazım Sangare, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Umut Meraş, Ömer Bayram   Orta sahalar: Deniz Türüç, Efecan Karaca, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Parmak, Dorukhan Toköz, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci   Forvetler: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Kenan Karaman   A Milli Takım, 7 Ekim Pazartesi günü saat 15.00'te Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, aynı gün takımın toplanışı öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek. Tesiste bulunan Orhan Saka Konferans Salonu'ndaki etkinlik, saat 14.00'te başlayacak.   Arnavutluk maçı öncesindeki tüm çalışmalarını Riva'da yapacak Ay-Yıldızlılar, kampın ilk antrenmanını da 7 Ekim Pazartesi günü saat 18.00'de Riva'da gerçekleştirecek.   A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, 10 Ekim Perşembe günü saat 17.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, Arnavutluk maçının son provasını da 18.00'de bu tesiste yapacak.   Türkiye-Arnavutluk karşılaşması 11 Ekim Cuma günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak maç, TRT 1'den canlı yayınlanacak.   A Milli Takım, Fransa ile Saint-Denis şehrinde oynayacağı karşılaşma için 13 Ekim Pazar günü Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 11.45'te bu ülkenin başkenti Paris'e yolculuk edecek. Aynı gün, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir futbolcusuyla birlikte saat 19.30'da (TSİ 20.30) Stade de France'da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım, bu müsabaka öncesindeki son çalışmasını da 20.00'de (TSİ 21.00) stadyumda yapacak.   Fransa-Türkiye karşılaşması 14 Ekim Pazartesi günü saat 20.45'te (TSİ 21.45) Stade de France'da oynanacak. Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak.   A Milli Takım kafilesi, Fransa maçının ardından Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a dönecek.

Türkiye A Milli Takım'ın Arnavutluk ve Fransa maçları aday kadrosu açıklandı

 

Arnavutluk ve Fransa ile karşılaşacak olan A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş 27 kişilik kadroyu açıkladı.

 

Teknik direktör Şenol Güneş tarafından belirlenen kadroda şu futbolcular yer alıyor:

 

Kaleciler: Mert Günok, Uğurcan Çakır, Gökhan Akkan, Sinan Bolat

 

Defanslar: Zeki Çelik, Nazım Sangare, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Umut Meraş, Ömer Bayram

 

Orta sahalar: Deniz Türüç, Efecan Karaca, Yusuf Yazıcı, Abdulkadir Parmak, Dorukhan Toköz, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci

 

Forvetler: Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Enes Ünal, Kenan Karaman

 

A Milli Takım, 7 Ekim Pazartesi günü saat 15.00'te Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, aynı gün takımın toplanışı öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek. Tesiste bulunan Orhan Saka Konferans Salonu'ndaki etkinlik, saat 14.00'te başlayacak.

 

Arnavutluk maçı öncesindeki tüm çalışmalarını Riva'da yapacak Ay-Yıldızlılar, kampın ilk antrenmanını da 7 Ekim Pazartesi günü saat 18.00'de Riva'da gerçekleştirecek.

 

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ve aday kadrodan bir futbolcu, 10 Ekim Perşembe günü saat 17.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, Arnavutluk maçının son provasını da 18.00'de bu tesiste yapacak.

 

Türkiye-Arnavutluk karşılaşması 11 Ekim Cuma günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak maç, TRT 1'den canlı yayınlanacak.

 

A Milli Takım, Fransa ile Saint-Denis şehrinde oynayacağı karşılaşma için 13 Ekim Pazar günü Türk Hava Yolları'na ait uçakla saat 11.45'te bu ülkenin başkenti Paris'e yolculuk edecek. Aynı gün, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir futbolcusuyla birlikte saat 19.30'da (TSİ 20.30) Stade de France'da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım, bu müsabaka öncesindeki son çalışmasını da 20.00'de (TSİ 21.00) stadyumda yapacak.

 

Fransa-Türkiye karşılaşması 14 Ekim Pazartesi günü saat 20.45'te (TSİ 21.45) Stade de France'da oynanacak. Mücadele TRT 1'den naklen yayınlanacak.

 

A Milli Takım kafilesi, Fransa maçının ardından Türk Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul'a dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.