Trabzonspor yarın Denizlispor'la karşılaşacak

Trabzonspor 18.09.2020 - 11:50, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor yarın Denizlispor'la karşılaşacak

Yukatel Denizlispor, süper ligin 2. hafta mücadelesinde yarın Trabzonspor'u konuk edecek.
Trabzonspor yarın Denizlispor'la karşılaşacak   Yukatel Denizlispor, süper ligin 2. hafta mücadelesinde yarın Trabzonspor'u konuk edecek.   Yeni sezonda Ligin ilk haftasında deplasmanda Göztepe'ye 5-1 yenilen Yukatel Denizlispor, Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor'la yarın Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.   Hakem Volkan Bayarslan'ın düdük çalacağı Yukatel Denizlispor-Trabzonspor maçı saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.   Trabzonspor’un karşılaşma öncesi eksikleri; Bordo Mavili takımda Beşiktaş maçında kırmızı kart gören yeni transfer Flavio, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Trandsen, Pereira, Marlon, Hosseini, Yusuf Sarı, Kamil Ahmet Çörekçi ve Ekuban gibi oyuncuların da sakatlığı bulunuyor.   Yukatel Denizlispor  Geçen sezonun ligin ilk ve ikinci devrelerinde Trabzonspor’u  2-1 mağlup ederek. Kendilerini küme düşmekten kurtarırken şampiyonluk yarışındaki Bordo Mavililere puan vermemişti.
Yukatel Denizlispor, süper ligin 2. hafta mücadelesinde yarın Trabzonspor'u konuk edecek.

Trabzonspor yarın Denizlispor'la karşılaşacak

 

Yukatel Denizlispor, süper ligin 2. hafta mücadelesinde yarın Trabzonspor'u konuk edecek.

 

Yeni sezonda Ligin ilk haftasında deplasmanda Göztepe'ye 5-1 yenilen Yukatel Denizlispor, Beşiktaş'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor'la yarın Denizli Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.

 

Hakem Volkan Bayarslan'ın düdük çalacağı Yukatel Denizlispor-Trabzonspor maçı saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

 

Trabzonspor’un karşılaşma öncesi eksikleri;

Bordo Mavili takımda Beşiktaş maçında kırmızı kart gören yeni transfer Flavio, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Trandsen, Pereira, Marlon, Hosseini, Yusuf Sarı, Kamil Ahmet Çörekçi ve Ekuban gibi oyuncuların da sakatlığı bulunuyor.

 

Yukatel Denizlispor  Geçen sezonun ligin ilk ve ikinci devrelerinde Trabzonspor’u  2-1 mağlup ederek. Kendilerini küme düşmekten kurtarırken şampiyonluk yarışındaki Bordo Mavililere puan vermemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.