Trabzonspor Vakfıkebir’de Hamsi Şölenine Katıldı

Trabzonspor 29.01.2019 - 17:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Vakfıkebir’de Hamsi Şölenine Katıldı

Vakfıkebir Belediyesi ve Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği tarafından hamsi şöleni düzenlendi.
Trabzonspor Vakfıkebir’de Hamsi Şölenine Katıldı   Vakfıkebir Belediyesi ve Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği tarafından hamsi şöleni düzenlendi.   Vakfıkebir Hükümet konağı önünde düzenlenen şölene; Yönetim Kurulu Üyesi Özer Bayraktar, Teknik Direktör Ünal Karaman, Yardımcı Antrenör Hüseyin Çimşir ile birlikte oyuncular Tunahan, Berkay ve Ali Osman katıldı.   Şölende Trabzonspor teknik heyeti ve oyuncularına yoğun ilgi gösterilirken, bir taraftar yazdığı şiiri Teknik Direktör Ünal Karaman'a okudu.   Teknik Direktör Ünal Karaman da, şiir yazan taraftara ve tüm katılımcılara teşekkür ederek,  "Ben aranızdan hiçbir zaman ayrılmadım. Her daim aranızdayım. Sizin gibi güzel yürekli insanlara cennetin en güzel köşesi yakışır. Gönlüm her gün sizinle beraber, farklı bir ilçede olmaktan yana ancak çok yoğun oluyoruz. Sürekli antrenman ve kamp programımız oluyor. Maalesef çok arzu etmemize rağmen böyle nadiren aranıza katılma imkanımız oluyor. Ama o kapı, o tesisler her daim size açıktır. Biz gönlümüzü açmışız, tesislerimiz tabii ki açık. Ne zaman arzu ederseniz başımızın üzerinde yeriniz var. Ben buraya 1990 yılında geldim. Aradan geçen onca süre sevgimizden hiçbir şey götürmedi. Her daim artarak çoğaldı. İyi ki varsınız" dedi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true });   Vakfıkebir Belediye Başkanı Hasan Bahadır ise katılımdan dolayı yönetim, teknik heyet ve oyunculara teşekkür etti. (function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'TEMEDYA_WIDGET_122002',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid: 'http://www.taka61.net/'});
Vakfıkebir Belediyesi ve Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği tarafından hamsi şöleni düzenlendi.

Trabzonspor Vakfıkebir’de Hamsi Şölenine Katıldı

 

Vakfıkebir Belediyesi ve Vakfıkebir Trabzonsporlular Derneği tarafından hamsi şöleni düzenlendi.

 

Vakfıkebir Hükümet konağı önünde düzenlenen şölene; Yönetim Kurulu Üyesi Özer Bayraktar, Teknik Direktör Ünal Karaman, Yardımcı Antrenör Hüseyin Çimşir ile birlikte oyuncular Tunahan, Berkay ve Ali Osman katıldı.

 

Şölende Trabzonspor teknik heyeti ve oyuncularına yoğun ilgi gösterilirken, bir taraftar yazdığı şiiri Teknik Direktör Ünal Karaman'a okudu.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman da, şiir yazan taraftara ve tüm katılımcılara teşekkür ederek,

 "Ben aranızdan hiçbir zaman ayrılmadım. Her daim aranızdayım. Sizin gibi güzel yürekli insanlara cennetin en güzel köşesi yakışır. Gönlüm her gün sizinle beraber, farklı bir ilçede olmaktan yana ancak çok yoğun oluyoruz. Sürekli antrenman ve kamp programımız oluyor. Maalesef çok arzu etmemize rağmen böyle nadiren aranıza katılma imkanımız oluyor. Ama o kapı, o tesisler her daim size açıktır. Biz gönlümüzü açmışız, tesislerimiz tabii ki açık. Ne zaman arzu ederseniz başımızın üzerinde yeriniz var. Ben buraya 1990 yılında geldim. Aradan geçen onca süre sevgimizden hiçbir şey götürmedi. Her daim artarak çoğaldı. İyi ki varsınız" dedi.

 

Vakfıkebir Belediye Başkanı Hasan Bahadır ise katılımdan dolayı yönetim, teknik heyet ve oyunculara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.