Trabzonspor'un yeni transferi Rahmi Anıl

Trabzonspor 27.05.2020 - 20:14, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un yeni transferi Rahmi Anıl

Trabzonspor'un yeni transferi Rahmi Anıl   Trabzonspor Kulübü, Balıkesirspor forması giyen genç oyuncu Rahmi Anıl Başaran ile 2020-2021 transfer tescil dönemi içerisinde dört yıllık TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi imzalamak üzere anlaşmaya vardı.   Trabzonspor Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin ile Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın katılımıyla gerçekleşen törende 2000 doğumlu Rahmi Anıl Başaran'ile ilk transfer tescil döneminde kendisini Trabzonspor kulübüne bağlayan ön sözleşmeyi imzaladı.   Trabzonspor Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin, “Türkiye’de genç sporcuların en çok oynamayı arzu ettiği takım Trabzonspor. Bizim de zaten böyle bir geleneğimiz ve misyonumuz var. Bu kapsamda takip ettiğimiz pek çok genç ve yetenekli futbolcu arkadaşımız var. Bunlardan biri de Anıl Başaran’dı. Doğru yere, doğru zamanda geliyor. Takımımızda çok başarılı olacağına gönülden inanıyorum” dedi.   Anıl Başaran ise, “Çok heyecanlıyım, aynı zamanda mutluyum. Trabzonspor gibi büyük bir camianın parçası olacağım için büyük bir gurur yaşıyorum. Umarım bana inanan ve güvenenleri mahcup etmem. Trabzonspor camiası için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.   İmza töreninin ardından Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin tarafından Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’ya adının yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye edildi.

Trabzonspor'un yeni transferi Rahmi Anıl

 

Trabzonspor Kulübü, Balıkesirspor forması giyen genç oyuncu Rahmi Anıl Başaran ile 2020-2021 transfer tescil dönemi içerisinde dört yıllık TFF Profesyonel Futbolcu Sözleşmesi imzalamak üzere anlaşmaya vardı.

 

Trabzonspor Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin ile Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’nın katılımıyla gerçekleşen törende 2000 doğumlu Rahmi Anıl Başaran'ile ilk transfer tescil döneminde kendisini Trabzonspor kulübüne bağlayan ön sözleşmeyi imzaladı.

 

Trabzonspor Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin, “Türkiye’de genç sporcuların en çok oynamayı arzu ettiği takım Trabzonspor. Bizim de zaten böyle bir geleneğimiz ve misyonumuz var. Bu kapsamda takip ettiğimiz pek çok genç ve yetenekli futbolcu arkadaşımız var. Bunlardan biri de Anıl Başaran’dı. Doğru yere, doğru zamanda geliyor. Takımımızda çok başarılı olacağına gönülden inanıyorum” dedi.

 

Anıl Başaran ise, “Çok heyecanlıyım, aynı zamanda mutluyum. Trabzonspor gibi büyük bir camianın parçası olacağım için büyük bir gurur yaşıyorum. Umarım bana inanan ve güvenenleri mahcup etmem. Trabzonspor camiası için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

 

İmza töreninin ardından Pazarlama ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Serdar Ekrem Şirin tarafından Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’ya adının yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.