Trabzonspor’un Verona Maçı İlk 11’i

Trabzonspor 29.07.2019 - 17:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un Verona Maçı İlk 11’i

Trabzonspor’un Verona Maçı İlk 11’i   Trabzonspor; Uğurcan, Serkan, Hüseyin, Doğan, Novak, Murat Cem, Ahmet Canbaz, Ahmet Baha, Donis Avdijaj, Nemanja Andusic, Koray Kılınç‬   Yedekler ; Arda, Azat, Pereira, Hosseini, A. Eren, Kerem, Behlül, Cafer, A. Dursun, Nwakaeme, M. Akpınar, Ekukan   Trabzonspor Verona maçı bu akşam canlı yayında TRT Spor'da     Trabzonspor Verona maçı bu akşam 19.00'da Hedwigs Park Sportplatz'da oynanacak. Mücadeleyi TRT Spor naklen yayınlayacak.     Trabzonspor geride kalan 3 hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldı     Fırtına, Avusturya'da Macaristan 2. Lig ekibi Haladas ile 0-0, Alman takımı Hoffenheim ile 3-3 ve İtalyan temsilcisi Parma ile 2-2 berabere kalmıştı.     Bordo Mavililer bu akşam yapacağı maçın ardından Trabzon’a dönecek   Trabzonspor, karşılaşmanın ardından özel uçakla Trabzon'a dönecek. Bordo-mavililer, TSİ 00.30'da uçakla Trabzon'a döndükten sonra 3 gün izin yapacak. Karadeniz ekibi, daha sonra kendi tesislerinde UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile 8 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.  

Trabzonspor’un Verona Maçı İlk 11’i

 

Trabzonspor; Uğurcan, Serkan, Hüseyin, Doğan, Novak, Murat Cem, Ahmet Canbaz, Ahmet Baha, Donis Avdijaj, Nemanja Andusic, Koray Kılınç‬

 

Yedekler ; Arda, Azat, Pereira, Hosseini, A. Eren, Kerem, Behlül, Cafer, A. Dursun, Nwakaeme, M. Akpınar, Ekukan

 

Trabzonspor Verona maçı bu akşam canlı yayında TRT Spor'da

 

 

Trabzonspor Verona maçı bu akşam 19.00'da Hedwigs Park Sportplatz'da oynanacak. Mücadeleyi TRT Spor naklen yayınlayacak.

 

 

Trabzonspor geride kalan 3 hazırlık maçından da beraberlikle ayrıldı

 

 

Fırtına, Avusturya'da Macaristan 2. Lig ekibi Haladas ile 0-0, Alman takımı Hoffenheim ile 3-3 ve İtalyan temsilcisi Parma ile 2-2 berabere kalmıştı.

 

 

Bordo Mavililer bu akşam yapacağı maçın ardından Trabzon’a dönecek

 

Trabzonspor, karşılaşmanın ardından özel uçakla Trabzon'a dönecek. Bordo-mavililer, TSİ 00.30'da uçakla Trabzon'a döndükten sonra 3 gün izin yapacak. Karadeniz ekibi, daha sonra kendi tesislerinde UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile 8 Ağustos Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.