Trabzonspor'un Ümraniyespor Maçı Muhtemel 11’i

Trabzonspor 04.02.2019 - 13:14, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un Ümraniyespor Maçı Muhtemel 11’i

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümraniyespor ile yarın 20:30 ‘da Medical Park stadyumunda karşılaşacak.
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümraniyespor ile yarın 20:30 ‘da  Medical Park stadyumunda karşılaşacak. Son haftalarda sakatlıklar can sıkarken Trabzonspor’da Sosa, Onazi ve Pereira isimlerine son olarak Novak ve Uğurcan Çakır'ın da eklenmesiyle kadro kurmakta zorluklar yaşıyor, kaptan Sosa’nın topla çalışmalara başlaması ekibi sevindiren gelişme oldu.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Trabzonspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda? Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümraniyespor ile yarın 20:30 ‘da  a2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Trabzonspor'un Ümraniyespor Maçı Muhtemel 11’i Arda Akbulut, Kamil Ahmet Çörekçi, Hosseini (Toure), Hüseyin Türkmen, Ibanez, Yusuf Yazıcı, Berkay Sefa Kara, Abdulkadir Parmak, Vahid Amiri, Ekuban ve Rodallega şeklinde çıkması bekleniyor.
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümraniyespor ile yarın 20:30 ‘da Medical Park stadyumunda karşılaşacak.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümraniyespor ile yarın 20:30 ‘da  Medical Park stadyumunda karşılaşacak.

Son haftalarda sakatlıklar can sıkarken Trabzonspor’da Sosa, Onazi ve Pereira isimlerine son olarak Novak ve Uğurcan Çakır'ın da eklenmesiyle kadro kurmakta zorluklar yaşıyor, kaptan Sosa’nın topla çalışmalara başlaması ekibi sevindiren gelişme oldu.

 

Trabzonspor Ümraniyespor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Ümraniyespor ile yarın 20:30 ‘da  a2 kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor'un Ümraniyespor Maçı Muhtemel 11’i

Arda Akbulut, Kamil Ahmet Çörekçi, Hosseini (Toure), Hüseyin Türkmen, Ibanez, Yusuf Yazıcı, Berkay Sefa Kara, Abdulkadir Parmak, Vahid Amiri, Ekuban ve Rodallega şeklinde çıkması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.