Trabzonspor'un UEFA'ya bildirdiği kadrosu

Trabzonspor 06.08.2019 - 10:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un UEFA'ya bildirdiği kadrosu

Trabzonspor'un UEFA'ya bildirdiği kadrosu Yusuf Yazıcı'nında kadroda olması dikkatlerden kaçmadı.   Kaleci: Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Erce Kardeşler   Defans: Majeed Hosseini, İvanildo Fernandes, Gaston Campi, Abdurrahim Dursun, Joao Pereira, Filip Novak, Kamil Ahmet Çörekçi   Orta Saha: Donis Avdijaj, Jose Sosa, Abdülkadir Ömür, John Obi Mikel, Yusuf Sarı, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Cafer Tosun, Taha Tunç, Abdülkadir Parmak, Yusuf Yazıcı   Forvet: Anthony Nwakaeme, Caleb Ekuban, Koray Kılınç   Hüseyin Türkmen neden yoktu açıklaması;   UEFA Statüsüne göre takımlar bildirdiği A kadronun yanı sıra bir de B kadrosu bildiriyor ve takımlar bu kadroya altyapıdan çıkan belirli bir yaş kategorisindeki futbolcularını ekleyebiliyor. Trabzonspor'un da bu noktada Hüseyin Türkmen'i ve altyapıdan çıkan 1998 ve sonrası doğumlu  futbolcuları A kadrosuna yazma mecburiyeti bulunmuyor. Statünün her yıl belirlediği genç futbolculara yönelik olan şartına göre bu yıl 1998 yılı ve sonrasında doğan, altyapıdan çıkan futbolcuları takımlar UEFA'ya bildirmeksizin maç kadrosuna alabiliyor. Bu noktada Hüseyin'in dışında Serkan Asan, Muhammed Akpınar, Kerem Baykuş, Behlül Aydın gibi isimleri teknik heyet istediği takdirde Sparta Prag maçının kadrosuna alabilecek.

Trabzonspor'un UEFA'ya bildirdiği kadrosu

Yusuf Yazıcı'nında kadroda olması dikkatlerden kaçmadı.

 

Kaleci: Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Erce Kardeşler

 

Defans: Majeed Hosseini, İvanildo Fernandes, Gaston Campi, Abdurrahim Dursun, Joao Pereira, Filip Novak, Kamil Ahmet Çörekçi

 

Orta Saha: Donis Avdijaj, Jose Sosa, Abdülkadir Ömür, John Obi Mikel, Yusuf Sarı, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Cafer Tosun, Taha Tunç, Abdülkadir Parmak, Yusuf Yazıcı

 

Forvet: Anthony Nwakaeme, Caleb Ekuban, Koray Kılınç

 

Hüseyin Türkmen neden yoktu açıklaması;

 

UEFA Statüsüne göre takımlar bildirdiği A kadronun yanı sıra bir de B kadrosu bildiriyor ve takımlar bu kadroya altyapıdan çıkan belirli bir yaş kategorisindeki futbolcularını ekleyebiliyor. Trabzonspor'un da bu noktada Hüseyin Türkmen'i ve altyapıdan çıkan 1998 ve sonrası doğumlu  futbolcuları A kadrosuna yazma mecburiyeti bulunmuyor. Statünün her yıl belirlediği genç futbolculara yönelik olan şartına göre bu yıl 1998 yılı ve sonrasında doğan, altyapıdan çıkan futbolcuları takımlar UEFA'ya bildirmeksizin maç kadrosuna alabiliyor. Bu noktada Hüseyin'in dışında Serkan Asan, Muhammed Akpınar, Kerem Baykuş, Behlül Aydın gibi isimleri teknik heyet istediği takdirde Sparta Prag maçının kadrosuna alabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.