Trabzonspor'un UEFA Avrupa ligi bir üst tura çıkması için gerekli skorlar

Trabzonspor 10.08.2019 - 10:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un UEFA Avrupa ligi bir üst tura çıkması için gerekli skorlar

Trabzonspor'un UEFA Avrupa ligi bir üst tura çıkması için gerekli skorlar   Avrupa Ligi'ne 3'üncü turdan dahil olan ve deplasmanda Sparta Prag ile oynadığı ilk maçtan 2 gol atarak avantaj yakalayan Trabzonspor, kendi sahasında oynanayacağı karşılaşmadan alacağı galibiyet ya da 0-0, 1-1'lik beraberliklerde turu geçen taraf olacak, 2-2'lik skorda ise maç uzatmalara gidecek.   Seyircisi önünde kapalı gişe oynayacağı maçta taraftar desteğini de arkasına alacak olan Trabzonspor, deplasmanda yakaladığı avantajlı sonuç ile burada adını bir üst tura yazdırmaya hedefliyor.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa ligi bir üst tura çıkması için gerekli skorlar

 

Avrupa Ligi'ne 3'üncü turdan dahil olan ve deplasmanda Sparta Prag ile oynadığı ilk maçtan 2 gol atarak avantaj yakalayan Trabzonspor, kendi sahasında oynanayacağı karşılaşmadan alacağı galibiyet ya da 0-0, 1-1'lik beraberliklerde turu geçen taraf olacak, 2-2'lik skorda ise maç uzatmalara gidecek.

 

Seyircisi önünde kapalı gişe oynayacağı maçta taraftar desteğini de arkasına alacak olan Trabzonspor, deplasmanda yakaladığı avantajlı sonuç ile burada adını bir üst tura yazdırmaya hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.