Trabzonspor'un muhtemel Alanyaspor deplasmanı 11'i

Trabzonspor 22.06.2020 - 07:46, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un muhtemel Alanyaspor deplasmanı 11'i

Trabzonspor'un muhtemel Alanyaspor deplasmanı 11'i   Süper Lig'in 28. haftasında TrabzonsporAytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak, maç fazlasıyla liderliği Medipol Başakşehir'e bırakan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı maçta rakibini yenerek liderlik koltuğunu geri almak için mücadele edecek. 22 Haziran Pazartesi (bugün) günü saat 21.00'de oynanacak olan karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Volkan Narinç ve İbrahim Bozbey yapacak.   Kaptan Sosa'nın kadroda olması beklenirken oynayıp oynamayacağı belirsiz,Göztepe maçında sakatlanan Nwakaeme yok,kart cezası biten Guilherme dönüyor.   Trabzonspor'un muhtemel Alanyaspor deplasmanı 11'i   Uğurcan Çakır, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, Abdulkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Guilherme, Ekuban, Sörloth

Trabzonspor'un muhtemel Alanyaspor deplasmanı 11'i

 

Süper Lig'in 28. haftasında TrabzonsporAytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak, maç fazlasıyla liderliği Medipol Başakşehir'e bırakan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı maçta rakibini yenerek liderlik koltuğunu geri almak için mücadele edecek. 22 Haziran Pazartesi (bugün) günü saat 21.00'de oynanacak olan karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Volkan Narinç ve İbrahim Bozbey yapacak.

 

Kaptan Sosa'nın kadroda olması beklenirken oynayıp oynamayacağı belirsiz,Göztepe maçında sakatlanan Nwakaeme yok,kart cezası biten Guilherme dönüyor.

 

Trabzonspor'un muhtemel Alanyaspor deplasmanı 11'i

 

Uğurcan Çakır, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, Abdulkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Guilherme, Ekuban, Sörloth

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.