Trabzonspor’un golcüsü Alexander Sörloth'un başarı değerlendirmesi

Trabzonspor 20.06.2020 - 13:15, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un golcüsü Alexander Sörloth'un başarı değerlendirmesi

Trabzonspor’un golcüsü Alexander Sörloth'un başarı değerlendirmesi   Trabzonspor’un golcüsü Alexander Sörloth, başarısının detaylarını anlattı.   Sörloth, “Bu sadece benim başarım değil. Bu takımın ve bulunduğum aile ortamının başarısı. Burada bana verilen değere cevap verdiğim, bizi çok seven taraftarımızı sevindirdiğim için mutluyum. Her zaman söylüyorum. Sayıların önemi yok. Önemli olan günün sonunda başarılı olmak. Bu sezon iki kupayı da alırsak başarılı sayılırız" dedi.

Trabzonspor’un golcüsü Alexander Sörloth'un başarı değerlendirmesi

 

Trabzonspor’un golcüsü Alexander Sörloth, başarısının detaylarını anlattı.

 

Sörloth, “Bu sadece benim başarım değil. Bu takımın ve bulunduğum aile ortamının başarısı. Burada bana verilen değere cevap verdiğim, bizi çok seven taraftarımızı sevindirdiğim için mutluyum. Her zaman söylüyorum. Sayıların önemi yok. Önemli olan günün sonunda başarılı olmak. Bu sezon iki kupayı da alırsak başarılı sayılırız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.