Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Sarı ameliyat oldu

Trabzonspor 09.09.2019 - 20:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Sarı ameliyat oldu

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Sarı ameliyat oldu   Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Yusuf Sarı’nın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.   Yusuf Sarı’nın başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirten Güven, “Geçtiğimiz hafta Ümit Milli Takımımızın kampından dizindeki ağrıların artması sonrası ayrılmak zorunda kalan Yusuf Sarı bugün İstanbul’da özel bir hastanede başarılı bir operasyon geçirmiştir. Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından sol diz dış menisküsünden ameliyat olan oyuncumuzun üç hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlamasını, altı hafta sonra da müsabaka oynayacak seviyeye gelmesini bekliyoruz” dedi.   Ayrıca Başkan Ahmet Ağaoğlu da ameliyatın ardından genç futbolcu Yusuf Sarı’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Trabzonspor'un genç oyuncusu Yusuf Sarı ameliyat oldu

 

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven, Yusuf Sarı’nın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Yusuf Sarı’nın başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirten Güven, “Geçtiğimiz hafta Ümit Milli Takımımızın kampından dizindeki ağrıların artması sonrası ayrılmak zorunda kalan Yusuf Sarı bugün İstanbul’da özel bir hastanede başarılı bir operasyon geçirmiştir. Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından sol diz dış menisküsünden ameliyat olan oyuncumuzun üç hafta sonra takımla birlikte çalışmalara başlamasını, altı hafta sonra da müsabaka oynayacak seviyeye gelmesini bekliyoruz” dedi.

 

Ayrıca Başkan Ahmet Ağaoğlu da ameliyatın ardından genç futbolcu Yusuf Sarı’yı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.