Trabzonspor'un geleceğini kurtaracak proje

Trabzonspor 29.02.2020 - 09:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un geleceğini kurtaracak proje

Trabzonspor'un geleceğini kurtaracak proje   Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu çok önemli bir proje için hazırlık yaptıklarını belirtti   Başkan Ahmet Ağaoğlu, tüm borçları kapatacak çok önemli bir projenin son aşamasında olduklarını ifade etti ve “Geleceğimiz kurtulacak” dedi. Ama konu ile ilgili detay vermedi.   Trabzonspor özellikle Sörloth, Nwakaeme gibi oyuncuların yakaladığı çıkışın ardından Avrupa'da belirli bir performansın altında kalan ancak gelecek vadeden isimlere yönelme kararı aldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, oyuncu satmak zorunda olduklarını belirterek, "Sörloth vari oyuncuları alıp, yararlanıp, parlatıp satmak zorundayız. Kasamıza her yıl 10-20 milyon milyon euro oyuncu geliri koymamız gerekiyor. Eğer bunu başarabilirsek uzun vadede borçlarımızdan kurtulacağımızı düşünüyorum. Ama hepsinden önemlisi çok önemli bir proje için hazırlık yapıyoruz. Çok önemli bir projemiz var. Gerçekten dev bir proje ve bununla ilgili şu an detay vermek istemiyorum. Eğer şartlar oluşur ve gerçekleştirebilirsek 2 veya 3 yıl içerisinde tüm borçlarımızı bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.   TAKIM MALİYETİNİ 60 DÜŞÜRDÜKLERİNİ BELİRTEN;   Ağaoğlu'nun sır vermediği proje camiada büyük heyecan oluştururken, projenin sezon sonunda açıklanacağı belirtildi. Başkan şöyle devam etti: "Takım maliyetini yüzde 60 düşürdük. Ayrıca kadro değerimiz iyice arttı. Bankalar Birliği ile anlaşma imzaladık. Trabzonspor tarihinde ilk defa ürün satışlarında 350'ye varan artış sağladı ve para geldi. Allah'tan göğüs sporu bitmiş ve temlik edilmemişti. Oradan geldi, yıllık 25 milyon TL civarında gelir elde ettik, Türkiye'de 4 artarken Trabzon'da Akyazı'da 28 oranında artış sağladık. Gelirleri arttırınca itiraf edelim Yusuf Yazıcı'dan 110 milyon liralık gelir kasaya girince elimiz rahatladı. Bize 'frene basın' dedikleri zaman biz o önlemleri almıştık. UEFA'nın FFP uygulaması ile örtüşmeye başladı.".   fotomaç

Trabzonspor'un geleceğini kurtaracak proje

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu çok önemli bir proje için hazırlık yaptıklarını belirtti

 

Başkan Ahmet Ağaoğlu, tüm borçları kapatacak çok önemli bir projenin son aşamasında olduklarını ifade etti ve “Geleceğimiz kurtulacak” dedi. Ama konu ile ilgili detay vermedi.

 

Trabzonspor özellikle Sörloth, Nwakaeme gibi oyuncuların yakaladığı çıkışın ardından Avrupa'da belirli bir performansın altında kalan ancak gelecek vadeden isimlere yönelme kararı aldı. Başkan Ahmet Ağaoğlu, oyuncu satmak zorunda olduklarını belirterek, "Sörloth vari oyuncuları alıp, yararlanıp, parlatıp satmak zorundayız. Kasamıza her yıl 10-20 milyon milyon euro oyuncu geliri koymamız gerekiyor. Eğer bunu başarabilirsek uzun vadede borçlarımızdan kurtulacağımızı düşünüyorum. Ama hepsinden önemlisi çok önemli bir proje için hazırlık yapıyoruz. Çok önemli bir projemiz var. Gerçekten dev bir proje ve bununla ilgili şu an detay vermek istemiyorum. Eğer şartlar oluşur ve gerçekleştirebilirsek 2 veya 3 yıl içerisinde tüm borçlarımızı bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.

 

TAKIM MALİYETİNİ 60 DÜŞÜRDÜKLERİNİ BELİRTEN;

 

Ağaoğlu'nun sır vermediği proje camiada büyük heyecan oluştururken, projenin sezon sonunda açıklanacağı belirtildi. Başkan şöyle devam etti: "Takım maliyetini yüzde 60 düşürdük. Ayrıca kadro değerimiz iyice arttı. Bankalar Birliği ile anlaşma imzaladık. Trabzonspor tarihinde ilk defa ürün satışlarında 350'ye varan artış sağladı ve para geldi. Allah'tan göğüs sporu bitmiş ve temlik edilmemişti. Oradan geldi, yıllık 25 milyon TL civarında gelir elde ettik, Türkiye'de 4 artarken Trabzon'da Akyazı'da 28 oranında artış sağladık. Gelirleri arttırınca itiraf edelim Yusuf Yazıcı'dan 110 milyon liralık gelir kasaya girince elimiz rahatladı. Bize 'frene basın' dedikleri zaman biz o önlemleri almıştık. UEFA'nın FFP uygulaması ile örtüşmeye başladı.".

 

fotomaç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.