Trabzonspor'un Forvet oyuncusu Wilfried Bony ile anlaştığı idda edildi

Trabzonspor 10.07.2019 - 11:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un Forvet oyuncusu Wilfried Bony ile anlaştığı idda edildi

Trabzonspor, transferde hız kesmiyor. Birçok genç ismi kadrosuna katarak geleceğin takımını kuran Fırtına da kadroya tecrübeli isimler de katılmaya devam ediyor. Bordo-mavililerin forvet Wilfried Bony ile anlaştığı söyleniyor.
Trabzonspor'un Forvet oyuncusu Wilfried Bony ile anlaştığı idda edildi    Önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Karadeniz temsilcisi, hem iddialı hem de alternatifli bir kadro oluşturmayı hedefliyor.     Bu doğrultuda genç oyuncularla kulübesini zenginleştiren ve geleceğin takımını kuran Fırtına, artık yıldız isimlere yönelmeye başladı. Obi Mikel transferi ile ses getiren Bordo- Mavili ekip, gözünü şimdi de bir dönem Galatasaray'ın da istediği yıldız isme dikti.     Trabzonspor forvete Wilfried Bony takviyesiyle bombayı patlatmak istiyor.   BELÇİKALILAR DUYURDU   Hugo Rodallega'nın yerini daha kaliteli bir isimle doldurmayı planlayan Fırtına, bonservisi elinde olan Fildişi Sahilli oyuncu ile ilk teması kurdu.   30 yaşındaki golcü ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.   Karadeniz devinin, Bony hamlesini Belçika basını da duyurdu.   Belçika'da çıkan haberlerde, Anderlecht ile Trabzonspor'un yıldız oyuncu için yarıştığı ancak Bordo-Mavilililer'in teklifinin daha iyi olduğu vurgulandı.   Transferleri kampa yetiştirmeye çalışan yönetim, önümüzdeki günlerde Bony ile yeniden masaya oturacak ve transferi bitirmeye çalışacak.   Wiltfried Bony kimdir? Fildişi Sahili 10 Aralık 1988 doğumlu Wiltfried Bony, 1.81 boyunda sağ ayak oynadığı takımlar ise Wazi,Sparta Pragi Vitesse,M.City, Stoke City,Al Arabi ve Swensea Milli Takımda 52 maçta 15 gol atma başarısı göstermiş.   ( Fotomaç)
Trabzonspor, transferde hız kesmiyor. Birçok genç ismi kadrosuna katarak geleceğin takımını kuran Fırtına da kadroya tecrübeli isimler de katılmaya devam ediyor. Bordo-mavililerin forvet Wilfried Bony ile anlaştığı söyleniyor.

Trabzonspor'un Forvet oyuncusu Wilfried Bony ile anlaştığı idda edildi 

 

Önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan Karadeniz temsilcisi, hem iddialı hem de alternatifli bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

 

 

Bu doğrultuda genç oyuncularla kulübesini zenginleştiren ve geleceğin takımını kuran Fırtına, artık yıldız isimlere yönelmeye başladı.

Obi Mikel transferi ile ses getiren Bordo- Mavili ekip, gözünü şimdi de bir dönem Galatasaray'ın da istediği yıldız isme dikti.

 

 

Trabzonspor forvete Wilfried Bony takviyesiyle bombayı patlatmak istiyor.

 

BELÇİKALILAR DUYURDU

 

Hugo Rodallega'nın yerini daha kaliteli bir isimle doldurmayı planlayan Fırtına, bonservisi elinde olan Fildişi Sahilli oyuncu ile ilk teması kurdu.

 

30 yaşındaki golcü ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

 

Karadeniz devinin, Bony hamlesini Belçika basını da duyurdu.

 

Belçika'da çıkan haberlerde, Anderlecht ile Trabzonspor'un yıldız oyuncu için yarıştığı ancak Bordo-Mavilililer'in teklifinin daha iyi olduğu vurgulandı.

 

Transferleri kampa yetiştirmeye çalışan yönetim, önümüzdeki günlerde Bony ile yeniden masaya oturacak ve transferi bitirmeye çalışacak.

 

Wiltfried Bony kimdir?

Fildişi Sahili 10 Aralık 1988 doğumlu Wiltfried Bony, 1.81 boyunda sağ ayak oynadığı takımlar ise Wazi,Sparta Pragi Vitesse,M.City, Stoke City,Al Arabi ve Swensea Milli Takımda 52 maçta 15 gol atma başarısı göstermiş.

 

( Fotomaç)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.