Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor

Trabzonspor 16.06.2020 - 13:07, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak.
Trabzonspor  Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak.    İlk maçı kendi sahasında 2-1 kazanan Trabzonspor, bu skorun avantajını da kullanarak adını finale yazdırmak istiyor.Yarın Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.   Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor  Uğurcan , Pereira, Costa, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa (Ndiaye) , Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth   Fenerbahçe Trabzonspor maçı ATV ekranlarında naklen yayınlanacak Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı yarın akşam saat 20:45'te ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.
Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Trabzonspor  Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yarın deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak.

 

 İlk maçı kendi sahasında 2-1 kazanan Trabzonspor, bu skorun avantajını da kullanarak adını finale yazdırmak istiyor.Yarın Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda saat 20.45’te başlayacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

 

Trabzonspor’un Fenerbahçe karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor

 Uğurcan , Pereira, Costa, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa (Ndiaye) , Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

 

Fenerbahçe Trabzonspor maçı ATV ekranlarında naklen yayınlanacak

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçı yarın akşam saat 20:45'te ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.