Trabzonspor'un eski yöneticisi Mete Kalkavan’ı kim azat etti

Trabzonspor 18.03.2020 - 11:21, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un eski yöneticisi Mete Kalkavan’ı kim azat etti

Trabzonspor'un eski yöneticisi Mete Kalkavan’ı kim azat etti     Başakşehir maçında Fırat Aydınus’un eyyamcılığı sonrasında 2 puanı çalınan Trabzonspor, aynı karşılaşmanın VAR hakemi Mete Kalkavan ile de bu sezon güldü. Nwakaeme’ye yapılan penaltıyı görmezden gelip hakem Aydınus’u VAR’a bile çağırmayan Mete Kalkavan, bu sezon Trabzonspor’un kabusu oldu.    Kalkavan 1 maçta orta hakem, 3 mücadelede ise VAR olarak görev yaptı. Trabzonspor bu mücadelelerde 3 kez berabere kaldı. 1 de yenilgi aldı.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Trabzonspor, bugünü kadar Kalkavan ile çıktığı 12 maçta ise sadece 2 galibiyet alabildi.    Bu sezon ilk olarak Kasımpaşa-Trabzonspor maçında VAR hakemi olarak görev yapan Kalkavan, K.Hafez’in, Pereira'yı ceza alanında düşürmesini yeni görmemezlikten geldi ve hakem Cüneyt Çakır’ı uyarmadı.   Kalkavan, 2-2 biten Gençlerbirliği maçında da konuk ekibin golü öncesinde Sturridge’ye yapılan faulü vermedi ve Trabzonspor’un 2 puanını çaldı.    Denizlispor maçında yine VAR hakemi olan Kalkavan, Trabzonspor’un 2 penaltı pozisyonuna gözlerini kapatırken, bordo-mavililer bu maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.     Mete Kalkavan’ı kim azat etti!   Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da, Kalkavan’ın eyyamcılığı üzerine,  “Hiç bir şey tesadüfe bırakılmamış. Biz konuyu sadece verilmeyen bir penaltıya endekslersek, yalnızca bu günün kavgasını yapmış oluruz. Oysa ortada geçmişin hesabı, geleceğinde muhasebesi var. Tescilli Trabzonspor düşmanı Kalkavan'ın, yaptığı haksızlıklar nedeniyle Trabzonspor maçlarına verilmemesini talep edip uygulatmıştık. Sonradan onu kim azat etti acaba” dedi.

Trabzonspor'un eski yöneticisi Mete Kalkavan’ı kim azat etti

 

 

Başakşehir maçında Fırat Aydınus’un eyyamcılığı sonrasında 2 puanı çalınan Trabzonspor, aynı karşılaşmanın VAR hakemi Mete Kalkavan ile de bu sezon güldü. Nwakaeme’ye yapılan penaltıyı görmezden gelip hakem Aydınus’u VAR’a bile çağırmayan Mete Kalkavan, bu sezon Trabzonspor’un kabusu oldu.

 

 Kalkavan 1 maçta orta hakem, 3 mücadelede ise VAR olarak görev yaptı. Trabzonspor bu mücadelelerde 3 kez berabere kaldı. 1 de yenilgi aldı.

 

Trabzonspor, bugünü kadar Kalkavan ile çıktığı 12 maçta ise sadece 2 galibiyet alabildi. 

 

Bu sezon ilk olarak Kasımpaşa-Trabzonspor maçında VAR hakemi olarak görev yapan Kalkavan, K.Hafez’in, Pereira'yı ceza alanında düşürmesini yeni görmemezlikten geldi ve hakem Cüneyt Çakır’ı uyarmadı.

 

Kalkavan, 2-2 biten Gençlerbirliği maçında da konuk ekibin golü öncesinde Sturridge’ye yapılan faulü vermedi ve Trabzonspor’un 2 puanını çaldı.

 

 Denizlispor maçında yine VAR hakemi olan Kalkavan, Trabzonspor’un 2 penaltı pozisyonuna gözlerini kapatırken, bordo-mavililer bu maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

 

 

Mete Kalkavan’ı kim azat etti!

 

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da, Kalkavan’ın eyyamcılığı üzerine,  “Hiç bir şey tesadüfe bırakılmamış. Biz konuyu sadece verilmeyen bir penaltıya endekslersek, yalnızca bu günün kavgasını yapmış oluruz. Oysa ortada geçmişin hesabı, geleceğinde muhasebesi var. Tescilli Trabzonspor düşmanı Kalkavan'ın, yaptığı haksızlıklar nedeniyle Trabzonspor maçlarına verilmemesini talep edip uygulatmıştık. Sonradan onu kim azat etti acaba” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.