Trabzonspor’un Erzurumspor ZTK 11’i açıklandı

Trabzonspor 13.02.2020 - 15:59, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’un Erzurumspor ZTK 11’i açıklandı

Trabzonspor’un Erzurumspor ZTK 11’i açıklandı   Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanşında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak dün Erzurum'a gitti. Trabzonspor Teknik direktörü Hüseyin Çimşir’in kadroda rotasyona gitti. Kaptan Sosa,Sturridge,Obi Mikel, Campi ve Filip Novak'ın kadroya dahil edilmediği Erzurumspor deplasmanında genç oyuncular ve yeni transferlere şans verdi.   Trabzonspor’un Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşılaşmasına şu 11 ile çıkıyor   Arda, Serkan Asan, Da Costa, Messias, Abdurrahim, Hosseini, K. Ahmet, Doğan, A. Parmak, Guilherme, Bilal   YEDEKLER : Uğurcan, Kağan, Hüseyin Türkmen, Pereira, Nwakaeme, Ndiaye, Farukcan, Safa, Kerem, Taha   SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz, Caleb Ekuban, Yusuf Sarı ve Erce Kardeşler   CEZALI: Sörloth   Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupasında yarı finalde rakibi Fenerbahçe   Yarın oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde mucize olmadıktan sonra Trabzonspor yarı finalde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yarı final ilk karşılaşmaları 3, 4 veya 5 Mart'ta, rövanş maçları ise 21, 22 veya 23 Nisan'da oynanacak. İlk maç Trabzon’da oynanacak.

Trabzonspor’un Erzurumspor ZTK 11’i açıklandı

 

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanşında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak dün Erzurum'a gitti.

Trabzonspor Teknik direktörü Hüseyin Çimşir’in kadroda rotasyona gitti. Kaptan Sosa,Sturridge,Obi Mikel, Campi ve Filip Novak'ın kadroya dahil edilmediği Erzurumspor deplasmanında genç oyuncular ve yeni transferlere şans verdi.

 

Trabzonspor’un Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşılaşmasına şu 11 ile çıkıyor

 

Arda, Serkan Asan, Da Costa, Messias, Abdurrahim, Hosseini, K. Ahmet, Doğan, A. Parmak, Guilherme, Bilal

 

YEDEKLER : Uğurcan, Kağan, Hüseyin Türkmen, Pereira, Nwakaeme, Ndiaye, Farukcan, Safa, Kerem, Taha

 

SAKAT: Abdülkadir Ömür, Ahmet Canbaz, Caleb Ekuban, Yusuf Sarı ve Erce Kardeşler

 

CEZALI: Sörloth

 

Trabzonspor’un Ziraat Türkiye Kupasında yarı finalde rakibi Fenerbahçe

 

Yarın oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde mucize olmadıktan sonra Trabzonspor yarı finalde Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yarı final ilk karşılaşmaları 3, 4 veya 5 Mart'ta, rövanş maçları ise 21, 22 veya 23 Nisan'da oynanacak.

İlk maç Trabzon’da oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.