Trabzonspor'un deplasmanda karşılacağı Krasnodar FK maçı biletleri satışa çıktı

Trabzonspor 31.10.2019 - 17:30, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un deplasmanda karşılacağı Krasnodar FK maçı biletleri satışa çıktı

Trabzonspor'un deplasmanda karşılacağı Krasnodar FK maçı biletleri satışa çıktı   Trabzonspor kulubünden yapılan açıklama ;   UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağımız Krasnodar maçı misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulmuştur. Misafir tribün bilet fiyatları 50 TL (8€ - 9) olarak belirlenmiştir.   Sınırlı sayıda olan müsabaka biletlerinin satışı, ‪3 Kasım 2019 Pazar günü 23.59’a kadar devam edecektir.   Toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek, bir kişi sadece bir adet bilet satın alabilecektir. Ayrıca taraftarlarımızın bilet satışı için e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan tüm bilgileri (Ad – Soyadı, Doğum Yeri ve Tarihi, Uyruk ve TC Kimlik No) eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek, bilet satışı gerçekleştirilemeyecektir.   Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak, nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir. Taraftarımız internet üzerinden satın aldığı biletini, müsabaka günü Rusya saatine göre ‪18.55 – 20.55 saatleri arasında e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde belirtilen Krasnodar Stadyumu misafir tribünü bilet gişesinden, e-mail adresine gönderilen belgeyle birlikte kimliklerini ibraz etmek suretiyle alabileceklerdir.   Dikkat edilecek hususlar;   - Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlarımız maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.   - Taraftarlarımızın güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüs ile gelmeleri gerekmektedir.   - Stadyuma meşale, maytap vb. yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. UEFA’da bulunan daha önceki maçlardan mevcut dosyalarımız nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulübümüz saha kapatmaya kadar varabilecek yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca Rusya kanunları ve spor mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir.   - Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı mesaj içeren pankart, bayrak vs. stadyuma sokulması, tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Trabzonspor'un deplasmanda karşılacağı Krasnodar FK maçı biletleri satışa çıktı

 

Trabzonspor kulubünden yapılan açıklama ;

 

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda deplasmanda oynayacağımız Krasnodar maçı misafir tribün biletleri, e-bilet.trabzonspor.org.tr adresi üzerinden satışa sunulmuştur. Misafir tribün bilet fiyatları 50 TL (8€ - 9) olarak belirlenmiştir.

 

Sınırlı sayıda olan müsabaka biletlerinin satışı, ‪3 Kasım 2019 Pazar günü 23.59’a kadar devam edecektir.

 

Toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyecek, bir kişi sadece bir adet bilet satın alabilecektir. Ayrıca taraftarlarımızın bilet satışı için e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde yer alan tüm bilgileri (Ad – Soyadı, Doğum Yeri ve Tarihi, Uyruk ve TC Kimlik No) eksiksiz olarak doldurması gerekmektedir. Eksik veya hatalı bilgi içeren formlar otomatik olarak reddedilecek, bilet satışı gerçekleştirilemeyecektir.

 

Misafir takım tribünü biletleri için e-bilet.trabzonspor.org.tr haricinde bilet satışı yapılmayacak, nakit karşılığı elden bilet satışı gerçekleştirilmeyecektir. Taraftarımız internet üzerinden satın aldığı biletini, müsabaka günü Rusya saatine göre ‪18.55 – 20.55 saatleri arasında e-bilet.trabzonspor.org.tr adresinde belirtilen Krasnodar Stadyumu misafir tribünü bilet gişesinden, e-mail adresine gönderilen belgeyle birlikte kimliklerini ibraz etmek suretiyle alabileceklerdir.

 

Dikkat edilecek hususlar;

 

- Müsabakayı izlemek isteyen taraftarlarımız maç günü pasaportlarını kesinlikle yanlarında bulundurmak zorundadır.

 

- Taraftarlarımızın güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde, mümkünse otobüs ile gelmeleri gerekmektedir.

 

- Stadyuma meşale, maytap vb. yanıcı/patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. UEFA’da bulunan daha önceki maçlardan mevcut dosyalarımız nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulübümüz saha kapatmaya kadar varabilecek yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca Rusya kanunları ve spor mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan, bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir.

 

- Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı mesaj içeren pankart, bayrak vs. stadyuma sokulması, tribünde açılması kesinlikle yasaktır. Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından cezai yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.