Trabzonspor Teknik direktörü Eddie Newton’un açıklamaları

Trabzonspor 29.08.2020 - 20:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Teknik direktörü Eddie Newton’un açıklamaları

Trabzonspor Teknik direktörü Eddie Newton’un açıklamaları   Trabzonspor'un Süper Lig 2020 – 2021 Sezonu öncesi Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçı sonrası Teknik Direktör Eddie Newton açıklamalarda bulundu.   İyi bir hazırlık maçı oynandığını belirten Teknik Direktör Newton, “Özellikle genç arkadaşlarımız ve diğer futbolcularımız için iyi bir antrenman oldu. Onları görme fırsatı bulduk, genç arkadaşlarımızdan yararlanma fırsatı ve onlardan ne şekilde yararlanacağımızı görme şansımız oldu. Bazı arkadaşlarımız kendi pozisyonlarında bazı arkadaşlarımız ise takıma yardımcı olmak için normalde oynadıklarından daha farklı yerlerde oynadılar. Genel olarak baktığımızda iyi bir iş ortaya çıkarttığımızı, zaman zaman iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Tabii ki ilk hazırlık maçımız bu. Hafta boyunca bir sonraki hazırlık maçımıza hazırlanacağız. Üzerinde çalışmamız gereken, daha iyi olması gereken konular var. Bunları da hafta arkadaşlarımızla konuşup değerlendireceğiz” dedi.   Yeni transferlerle ilgili olarak gelen soruya ise Eddie Newton, “Çoğunluğu gerçekten iyi bir performans ortaya koydu. İyi bir mücadele sergilediler. Gösterdikleri performanstan memnunum. Tabii ki bazı arkadaşlarımız için kolay olmayacak, belirli bir adaptasyon süreci geçirecekler. Bir ülkeden başka bir ülkeye gelip gerçek performansınızı ortaya koyabilmeniz için belirli bir süre gerekiyor, adaptasyon süreci gerekiyor. Ben takıma adapte olduklarında çok daha iyi performans sergileyeceklerinden eminim” diyerek yanıt verdi.

Trabzonspor Teknik direktörü Eddie Newton’un açıklamaları

 

Trabzonspor'un Süper Lig 2020 – 2021 Sezonu öncesi Samsunspor ile oynadığı hazırlık maçı sonrası Teknik Direktör Eddie Newton açıklamalarda bulundu.

 

İyi bir hazırlık maçı oynandığını belirten Teknik Direktör Newton, “Özellikle genç arkadaşlarımız ve diğer futbolcularımız için iyi bir antrenman oldu. Onları görme fırsatı bulduk, genç arkadaşlarımızdan yararlanma fırsatı ve onlardan ne şekilde yararlanacağımızı görme şansımız oldu. Bazı arkadaşlarımız kendi pozisyonlarında bazı arkadaşlarımız ise takıma yardımcı olmak için normalde oynadıklarından daha farklı yerlerde oynadılar. Genel olarak baktığımızda iyi bir iş ortaya çıkarttığımızı, zaman zaman iyi bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Tabii ki ilk hazırlık maçımız bu. Hafta boyunca bir sonraki hazırlık maçımıza hazırlanacağız. Üzerinde çalışmamız gereken, daha iyi olması gereken konular var. Bunları da hafta arkadaşlarımızla konuşup değerlendireceğiz” dedi.

 

Yeni transferlerle ilgili olarak gelen soruya ise Eddie Newton, “Çoğunluğu gerçekten iyi bir performans ortaya koydu. İyi bir mücadele sergilediler. Gösterdikleri performanstan memnunum. Tabii ki bazı arkadaşlarımız için kolay olmayacak, belirli bir adaptasyon süreci geçirecekler. Bir ülkeden başka bir ülkeye gelip gerçek performansınızı ortaya koyabilmeniz için belirli bir süre gerekiyor, adaptasyon süreci gerekiyor. Ben takıma adapte olduklarında çok daha iyi performans sergileyeceklerinden eminim” diyerek yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.