Trabzonspor Süper sol beki Filip Novak'ın doğum gününü kutladı

Trabzonspor 26.06.2020 - 21:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Süper sol beki Filip Novak'ın doğum gününü kutladı

Trabzonspor Süper sol beki Filip Novak'ın doğum gününü kutladı   Bordo Mavililerin gizli golcüsü 30.yaşına girdi.Filip Novak için bugünkü antrenman öncesinde doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.   Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ve teknik heyetin yanı sıra futbolcuların da yer aldığı kutlamada Filip Novak için doğum günü pastası kesildi.   Kutlamanın ardından Trabzonspor teknik heyeti ve futbolcuları Filip Novak’ın yeni yaşını tebrik ederek, iyi dileklerde bulundular.

Trabzonspor Süper sol beki Filip Novak'ın doğum gününü kutladı

 

Bordo Mavililerin gizli golcüsü 30.yaşına girdi.Filip Novak için bugünkü antrenman öncesinde doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

 

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir ve teknik heyetin yanı sıra futbolcuların da yer aldığı kutlamada Filip Novak için doğum günü pastası kesildi.

 

Kutlamanın ardından Trabzonspor teknik heyeti ve futbolcuları Filip Novak’ın yeni yaşını tebrik ederek, iyi dileklerde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.