Trabzonspor Rizespor'u 4-3 mağlup etti Eddie Newton'un açıklamları

Trabzonspor 04.09.2020 - 20:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Rizespor'u 4-3 mağlup etti Eddie Newton'un açıklamları

Trabzonspor Çaykur Rizespor ile çıktığı hazırlık karşılaşmasını 16 ve 21. dakikalarda Abdülkadir Ömür, 42. dakikada Nwakaeme, 45. dakikada Pereira kaydettiği gollerle 4-3 kazandı.
Trabzonspor Rizespor'u 4-3 mağlup etti Eddie Newton'un açıklamları   Trabzonspor Çaykur Rizespor  ile çıktığı hazırlık karşılaşmasını  16 ve 21. dakikalarda Abdülkadir Ömür, 42. dakikada Nwakaeme, 45. dakikada Pereira kaydettiği gollerle 4-3 kazandı.   Trabzonspor’un Süper Lig 2020 – 2021 sezonu öncesi  Çaykur Rizespor’la oynadıkları ve 4-3 kazanılan  hazırlık karşılaşması sonrası Teknik Direktör  Eddie Newton açıklamalarda bulundu.   İyi bir hazırlık maçı oynadıklarını ifade eden Teknik Direktör Eddie Newton,   “İki takım da topa sahip olmaya çalıştı. İki taraf için de izleyenlere umut veren futbol oynandığını düşünüyorum. Takımımızın gösterdiği performanstan memnunum, Çaykur Rizespor da iyi bir performans ortaya koydu. İkinci yarı bazı şartlardan dolayı taktiksel oyuna daha fazla özen göstermeye çalıştık” dedi.   İyi bir futbol için zamana ihtiyaç olduğunu belirten Eddie Newton,    “Trabzonspor’da çalışan her teknik direktörden olduğu gibi benden de beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayım. Henüz daha 2.5 haftalık bir çalışma fırsatımız oldu. Bugün sezon boyunca oynayacağımız futbolun sinyallerini verdik. Topa daha çok sahip olan, daha yüksek ritimle oynayan, derine daha çok koşular yapan, iyi futbol oynayabilen ve geçtiğimiz sezondan daha farklı bir futbol oynayan takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu elbette zaman alacak bir süreç. Biraz zamana ihtiyacımız var. Sezon başladığında ben hızlı bir başlangıç beklemiyorum. Yavaş ama zaman geçtikçe, oyuncular birbirine alıştıkça daha da iyi futbol ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Bu farkları gösterebilmeyi umuyoruz. Daha fazla birlikte çalıştıkça ve birbirimizi daha iyi tanıdıkça ortaya daha da iyi bir iş çıkacağını düşünüyorum” diye konuştu.   Çok sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Teknik Direktör  Eddie Newton,    “Taraftarlarımızı özlüyoruz, sabırsızlıkla onların stadyuma geri döneceği anı bekliyoruz. Maç içinde sıkıntılı anlar yaşadığınızda, işler istediğiniz gibi gitmediğinde size itici güç oluyorlar. Onlar bize destek vererek motive ediyorlar. Onlar bizim için çok önemli, onların desteğini duymak ve hissetmek bizim için çok önemli. Taraftarlarımıza şunu söyleyebilirim ki; tüm arkadaşlarımla birlikte çok sıkı çalışıyoruz. Transferleri halletmeye çalışıyoruz. Saha içinde ve saha dışında çalışıyoruz. Şehrin mutluluğu ne kadar hak ettiğini ve bu gururu onlara yaşatmamız gerektiğini biliyoruz. Bu aslında bir meydan okuma. Bu meydan okumayı kabul ediyoruz ve bu başarıyı, bu mutluğu, bu gururu onlara yaşatmak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.  
Trabzonspor Çaykur Rizespor ile çıktığı hazırlık karşılaşmasını 16 ve 21. dakikalarda Abdülkadir Ömür, 42. dakikada Nwakaeme, 45. dakikada Pereira kaydettiği gollerle 4-3 kazandı.

Trabzonspor Rizespor'u 4-3 mağlup etti Eddie Newton'un açıklamları

 

Trabzonspor Çaykur Rizespor  ile çıktığı hazırlık karşılaşmasını  16 ve 21. dakikalarda Abdülkadir Ömür, 42. dakikada Nwakaeme, 45. dakikada Pereira kaydettiği gollerle 4-3 kazandı.

 

Trabzonspor’un Süper Lig 2020 – 2021 sezonu öncesi  Çaykur Rizespor’la oynadıkları ve 4-3 kazanılan  hazırlık karşılaşması sonrası Teknik Direktör  Eddie Newton açıklamalarda bulundu.

 

İyi bir hazırlık maçı oynadıklarını ifade eden Teknik Direktör Eddie Newton,

 

“İki takım da topa sahip olmaya çalıştı. İki taraf için de izleyenlere umut veren futbol oynandığını düşünüyorum. Takımımızın gösterdiği performanstan memnunum, Çaykur Rizespor da iyi bir performans ortaya koydu. İkinci yarı bazı şartlardan dolayı taktiksel oyuna daha fazla özen göstermeye çalıştık” dedi.

 

İyi bir futbol için zamana ihtiyaç olduğunu belirten Eddie Newton,

 

 “Trabzonspor’da çalışan her teknik direktörden olduğu gibi benden de beklentilerin çok yüksek olduğunun farkındayım. Henüz daha 2.5 haftalık bir çalışma fırsatımız oldu. Bugün sezon boyunca oynayacağımız futbolun sinyallerini verdik. Topa daha çok sahip olan, daha yüksek ritimle oynayan, derine daha çok koşular yapan, iyi futbol oynayabilen ve geçtiğimiz sezondan daha farklı bir futbol oynayan takım yaratmaya çalışıyoruz. Bu elbette zaman alacak bir süreç. Biraz zamana ihtiyacımız var. Sezon başladığında ben hızlı bir başlangıç beklemiyorum. Yavaş ama zaman geçtikçe, oyuncular birbirine alıştıkça daha da iyi futbol ortaya koyacaklarını düşünüyorum. Bu farkları gösterebilmeyi umuyoruz. Daha fazla birlikte çalıştıkça ve birbirimizi daha iyi tanıdıkça ortaya daha da iyi bir iş çıkacağını düşünüyorum” diye konuştu.

 

Çok sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Teknik Direktör  Eddie Newton,

 

 “Taraftarlarımızı özlüyoruz, sabırsızlıkla onların stadyuma geri döneceği anı bekliyoruz. Maç içinde sıkıntılı anlar yaşadığınızda, işler istediğiniz gibi gitmediğinde size itici güç oluyorlar. Onlar bize destek vererek motive ediyorlar. Onlar bizim için çok önemli, onların desteğini duymak ve hissetmek bizim için çok önemli. Taraftarlarımıza şunu söyleyebilirim ki; tüm arkadaşlarımla birlikte çok sıkı çalışıyoruz. Transferleri halletmeye çalışıyoruz. Saha içinde ve saha dışında çalışıyoruz. Şehrin mutluluğu ne kadar hak ettiğini ve bu gururu onlara yaşatmamız gerektiğini biliyoruz. Bu aslında bir meydan okuma. Bu meydan okumayı kabul ediyoruz ve bu başarıyı, bu mutluğu, bu gururu onlara yaşatmak istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.