Trabzonspor Rizespor karşılaşmaları istatistikleri

Trabzonspor 06.10.2019 - 08:17, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Rizespor karşılaşmaları istatistikleri

Trabzonspor Rizespor karşılaşmaları istatistikleri   Trabzonspor Çatkur Rizespor ile ligde geride kalan 36 maçta 23 kez galip gelirken 5 maçta Rizespor sahadan galip ayrıldı 8 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor bu karşılaşmalarda rakip kaleye 74 gol atarken, kalesinde ise 28 gol gördü.   Geçen sezon iki takım arasında oynanan maçları Trabzonspor 4-1 ve 3-2'lik skorlarla kazanmıştı. Rize'de oynanan karşılaşmaların 8'inde Trabzonspor galip geldi. 6 maç beraberlikle biterken, 4 maç ise ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.   Trabzonspor 37.kez karşılaşacağı Rizespor'a karşı çıkması muhtemel 11'i   Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Abdülkadir Parmak, Obi Mikel, Sörloth, Nwakaeme, Sturridge

Trabzonspor Rizespor karşılaşmaları istatistikleri

 

Trabzonspor Çatkur Rizespor ile ligde geride kalan 36 maçta 23 kez galip gelirken 5 maçta Rizespor sahadan galip ayrıldı 8 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor bu karşılaşmalarda rakip kaleye 74 gol atarken, kalesinde ise 28 gol gördü.

 

Geçen sezon iki takım arasında oynanan maçları Trabzonspor 4-1 ve 3-2'lik skorlarla kazanmıştı. Rize'de oynanan karşılaşmaların 8'inde Trabzonspor galip geldi. 6 maç beraberlikle biterken, 4 maç ise ev sahibi takımın üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Trabzonspor 37.kez karşılaşacağı Rizespor'a karşı çıkması muhtemel 11'i

 

Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Sosa, Abdülkadir Parmak, Obi Mikel, Sörloth, Nwakaeme, Sturridge

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.