Trabzonspor Onazi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı

Trabzonspor 15.01.2020 - 13:10, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Onazi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı

Trabzonspor Onazi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı   Trabzonspor, futbolcusu Ogenye Onazi ile yollarını ayırdığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı.   Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:   Şirketimiz ile Ogenyi Eddy Onazi arasındaki, 04.08.2016 başlangıç 31.05.2020 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.   DENİZLİSPOR'LA ANLAŞTI   Trabzonspor ile yollarını ayıran Onazi'nin bugün Yakutel Denizlispor ile sözleşme imzalaması bekleniyor     ONAZI DE DUYURDU   Twitter'dan Trabzonspor taraftarlarına seslenen Onazi, şu sözleri kullandı;   "Trabzonspor taraftarının bana gösterdiği sevgiyi asla unutmayacağım. Trabzonspor taraftarının benim gözümde ayrı bir yeri olacak. Mutlu olmayı hak ediyorsunuz, sezonun geri kalanında başarılar dilerim."

Trabzonspor Onazi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı

 

Trabzonspor, futbolcusu Ogenye Onazi ile yollarını ayırdığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı.

 

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

 

Şirketimiz ile Ogenyi Eddy Onazi arasındaki, 04.08.2016 başlangıç 31.05.2020 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.

 

DENİZLİSPOR'LA ANLAŞTI

 

Trabzonspor ile yollarını ayıran Onazi'nin bugün Yakutel Denizlispor ile sözleşme imzalaması bekleniyor

 

 

ONAZI DE DUYURDU

 

Twitter'dan Trabzonspor taraftarlarına seslenen Onazi, şu sözleri kullandı;

 

"Trabzonspor taraftarının bana gösterdiği sevgiyi asla unutmayacağım. Trabzonspor taraftarının benim gözümde ayrı bir yeri olacak. Mutlu olmayı hak ediyorsunuz, sezonun geri kalanında başarılar dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.