Trabzonspor MKE Ankaragücü deplasmanında

Trabzonspor 23.11.2019 - 13:12, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor MKE Ankaragücü deplasmanında

Son milli araya Alanyaspor galibiyetiyle giren ve son 8 sezonun en iyi performansını sergileyen bordo mavililer, başkent deplasmanından da 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Trabzonspor MKE Ankaragücü deplasmanında    Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.   Son milli araya Alanyaspor galibiyetiyle giren ve son 8 sezonun en iyi performansını sergileyen Bordo Mavililer'in hedefi başkent deplasmanından da 3 puanla ayrılmak.   Trabzonspor'da cezalı Uğurcan Çakır ve Abdulkadir Parmak ile tedavileri süren Abdülkadir Ömür, Sturridge, Abdurrahim Dursun, Ekuban ve Novak Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.   12. haftaya 9 puanla 17. sırada giren Ankaragücü ise art arda alınan mağlubiyetlerin ardından milli arada Metin Diyadin ile yollarını ayırdı ve göreve Mustafa Kaplan getirildi.   Başkent ekibi MKE Ankaragücü yeni teknik direktörüyle ilk sınavını Trabzonspor’a karşı verecek.   Ankaragücü'nde Scarione, Hector Canteros ve Cebrail'in sakatlıkları bulunuyor.   Eryaman Stadı'nda saat 17:30'da başlayacak Ankaragücü-Trabzonspor mücadelesini hakem Cüneyt Çakır yönetecek.     Trabzonspor Ankaragücü ile 73 kez karşılacak     Trabzonspor ile Ankaragücü 73. Kez karşılaşacaklar.Şimdiye kadar oynanan 72 maçın 37 sini Trabzonspor 16 karşılaşmayı ise Ankaragücü kazandı, 19 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor 111 gol atarken Ankaragücü 64 gol attı.  
Son milli araya Alanyaspor galibiyetiyle giren ve son 8 sezonun en iyi performansını sergileyen bordo mavililer, başkent deplasmanından da 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Trabzonspor MKE Ankaragücü deplasmanında 

 

Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

 

Son milli araya Alanyaspor galibiyetiyle giren ve son 8 sezonun en iyi performansını sergileyen Bordo Mavililer'in hedefi başkent deplasmanından da 3 puanla ayrılmak.

 

Trabzonspor'da cezalı Uğurcan Çakır ve Abdulkadir Parmak ile tedavileri süren Abdülkadir Ömür, Sturridge, Abdurrahim Dursun, Ekuban ve Novak Ankaragücü maçında forma giyemeyecek.

 

12. haftaya 9 puanla 17. sırada giren Ankaragücü ise art arda alınan mağlubiyetlerin ardından milli arada Metin Diyadin ile yollarını ayırdı ve göreve Mustafa Kaplan getirildi.

 

Başkent ekibi MKE Ankaragücü yeni teknik direktörüyle ilk sınavını Trabzonspor’a karşı verecek.

 

Ankaragücü'nde Scarione, Hector Canteros ve Cebrail'in sakatlıkları bulunuyor.

 

Eryaman Stadı'nda saat 17:30'da başlayacak Ankaragücü-Trabzonspor mücadelesini hakem Cüneyt Çakır yönetecek.

 

 

Trabzonspor Ankaragücü ile 73 kez karşılacak

 

 

Trabzonspor ile Ankaragücü 73. Kez karşılaşacaklar.Şimdiye kadar oynanan 72 maçın 37 sini Trabzonspor 16 karşılaşmayı ise Ankaragücü kazandı, 19 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor 111 gol atarken Ankaragücü 64 gol attı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.