Trabzonspor Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor 27.10.2019 - 14:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı

Trabzonspor Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı   Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları saat 11.30 da Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanla tamamlandı. Sağ alt baldırında darbeye bağlı yoğun kanama ve ödem tespit edilen Abdulkadir Parmak ile sağ uyluk ön adalesinde gerilme problemi yaşayan ve bugün yapılan antrenmana katılmayan Obi Mikel ağrılarının devam etmesi nedeniyle Medipol Başakşehir maçı kadrosuna dahil edilmedi.   Bugün 14.45’te İstanbul’a hareket etti Bordo Mavililer, ardından Medipol Başakşehir maçı için kampa girecek.

Trabzonspor Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarını tamamladı

 

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 9. haftasında deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları saat 11.30 da Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanla tamamlandı. Sağ alt baldırında darbeye bağlı yoğun kanama ve ödem tespit edilen Abdulkadir Parmak ile sağ uyluk ön adalesinde gerilme problemi yaşayan ve bugün yapılan antrenmana katılmayan Obi Mikel ağrılarının devam etmesi nedeniyle Medipol Başakşehir maçı kadrosuna dahil edilmedi.

 

Bugün 14.45’te İstanbul’a hareket etti Bordo Mavililer, ardından Medipol Başakşehir maçı için kampa girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.