Trabzonspor Medipol Başakşehir beIN SPORTS HD 2'de

Trabzonspor 15.03.2020 - 10:27, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Medipol Başakşehir beIN SPORTS HD 2'de

Trabzonspor Medipol Başakşehir beIN SPORTS HD 2'de   Medical Park Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD 2'den naklen yayınlanacak.   Trabzonspor'un Başakşehir ile 24. kez karşılaşacak   Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 24'üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 23 maçta Trabzonspor'un 9, Başakşehir'in ise 7 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan 7 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 38 gol atarken, kalesinde 28 gol gördü

Trabzonspor Medipol Başakşehir beIN SPORTS HD 2'de

 

Medical Park Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Mücadele beIN SPORTS HD 2'den naklen yayınlanacak.

 

Trabzonspor'un Başakşehir ile 24. kez karşılaşacak

 

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 24'üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 23 maçta Trabzonspor'un 9, Başakşehir'in ise 7 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında oynanan 7 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor bu maçlarda 38 gol atarken, kalesinde 28 gol gördü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.