Trabzonspor'lu Onazi'den İstiklal Marşı Paylaşımı

Trabzonspor 04.03.2019 - 14:47, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'lu Onazi'den İstiklal Marşı Paylaşımı

Bordo-mavili takımın Nijeryalı oyuncusu, sosyal medya hesabından orgla İstiklal Marşı'nı çaldığı videoyu paylaştı
Trabzonspor'lu Onazi'den İstiklal Marşı Paylaşımı Trabzonsporlu Onazi'den İstiklal Marşı performansı - Bordo-mavili takımın Nijeryalı oyuncusu, sosyal medya hesabından orgla İstiklal Marşı'nı çaldığı videoyu paylaştı   Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta sakatlanarak sezonu kapatan Nijeryalı oyuncusu Ogenyi Onazi, İstiklal Marşı'nı orgla çaldığı videoyu paylaştı. Bordo-mavili futbolcu, kendisine ait Instagram'daki sosyal medya hesabından, "Bugün sizlerle çok özel bir şey paylaşmak istiyorum. Umarım sizler de çok beğenirsiniz. Türkiye benim ikinci vatanım oldu. Burada yaşadığım ve Trabzonspor formasını giydiğim için onur duyuyorum. Bugün için de takımıma bol şans diliyorum. Çok yaşa Türkiye, çok yaşa Trabzonspor." ifadesine yer vererek İstiklal Marşı'nı orgla çaldı. Nijeryalı futbolcunun, beraberindeki arkadaşıyla çaldığı İstiklal Marşı videosu, bordo-mavili taraftarlar tarafından büyük beğeniyle yorumlandı.     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Bordo-mavili takımın Nijeryalı oyuncusu, sosyal medya hesabından orgla İstiklal Marşı'nı çaldığı videoyu paylaştı

Trabzonspor'lu Onazi'den İstiklal Marşı Paylaşımı

Trabzonsporlu Onazi'den İstiklal Marşı performansı

- Bordo-mavili takımın Nijeryalı oyuncusu, sosyal medya hesabından orgla İstiklal Marşı'nı çaldığı videoyu paylaştı
 

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son haftasında Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta sakatlanarak sezonu kapatan Nijeryalı oyuncusu Ogenyi Onazi, İstiklal Marşı'nı orgla çaldığı videoyu paylaştı.

Bordo-mavili futbolcu, kendisine ait Instagram'daki sosyal medya hesabından, "Bugün sizlerle çok özel bir şey paylaşmak istiyorum. Umarım sizler de çok beğenirsiniz. Türkiye benim ikinci vatanım oldu. Burada yaşadığım ve Trabzonspor formasını giydiğim için onur duyuyorum. Bugün için de takımıma bol şans diliyorum. Çok yaşa Türkiye, çok yaşa Trabzonspor." ifadesine yer vererek İstiklal Marşı'nı orgla çaldı.

Nijeryalı futbolcunun, beraberindeki arkadaşıyla çaldığı İstiklal Marşı videosu, bordo-mavili taraftarlar tarafından büyük beğeniyle yorumlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.