Trabzonspor'lu Minik Doğa hayranı olduğu Abdülkadir ile tanıştı

Trabzonspor 18.01.2019 - 11:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'lu Minik Doğa hayranı olduğu Abdülkadir ile tanıştı

Trabzonspor'lu Minik Doğa hayranı olduğu Abdülkadir ile tanıştı Trabzonspor'lu Minik Doğa hayranı olduğu Abdülkadir ile tanıştı#TaraftarManzaraları Trabzonspor 7 den 70 tüm Taraftarlarıyla bütünleşiyor, beğenilen sosyal medya payşalımlarına devam ediyor. (function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'TEMEDYA_WIDGET_122002',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid: 'http://www.taka61.net/'});

Trabzonspor'lu Minik Doğa hayranı olduğu Abdülkadir ile tanıştı

Trabzonspor'lu Minik Doğa hayranı olduğu Abdülkadir ile tanıştı#TaraftarManzaraları Trabzonspor 7 den 70 tüm Taraftarlarıyla bütünleşiyor, beğenilen sosyal medya payşalımlarına devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.