Trabzonspor'lu futbolcuların maç sonu açıklamaları

Trabzonspor 06.07.2020 - 08:57, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'lu futbolcuların maç sonu açıklamaları

Trabzonspor'lu futbolcuların maç sonu açıklamaları   Uğurcan Çakır:   "Dersimize çok iyi çalıştık. Galatasaray'ı iyi analiz ettik. Birçok eksiği var ama Galatasaray büyük camia. Ne kadar eksikleri olsa bile Galatasaray'ı yenmek zordur. Haftalar tükeniyor, arkadaşlarımı kutluyorum. Hedef şampiyonluk."   Abdulkadir Parmak:   "Takım arkadaşlarım çok iyi efor sarf etti. İki haftada 4 puan kaybettik, bence bu baskı yüzünden oldu. artık kendi futbolumu sergilemeliyiz. İnşallah şampiyon olacağız. Şampiyonluğu düşünmek strese sokuyor, maç maç bakmalıyız."   Filip Novak:   "Maestro Sosa'ya içeri girdiğimizde arka direkte boş olacağımı, beni takip etmediklerini, oradan bir fırsat yaratabileceğimizi söylemiştim. O da beni çok iyi gördü ve çok iyi bir orta yaptı. Golden önemlisi hâlâ bu yarışta iddialı durumda olmamız."

Trabzonspor'lu futbolcuların maç sonu açıklamaları

 

Uğurcan Çakır:

 

"Dersimize çok iyi çalıştık. Galatasaray'ı iyi analiz ettik. Birçok eksiği var ama Galatasaray büyük camia. Ne kadar eksikleri olsa bile Galatasaray'ı yenmek zordur. Haftalar tükeniyor, arkadaşlarımı kutluyorum. Hedef şampiyonluk."

 

Abdulkadir Parmak:

 

"Takım arkadaşlarım çok iyi efor sarf etti. İki haftada 4 puan kaybettik, bence bu baskı yüzünden oldu. artık kendi futbolumu sergilemeliyiz. İnşallah şampiyon olacağız. Şampiyonluğu düşünmek strese sokuyor, maç maç bakmalıyız."

 

Filip Novak:

 

"Maestro Sosa'ya içeri girdiğimizde arka direkte boş olacağımı, beni takip etmediklerini, oradan bir fırsat yaratabileceğimizi söylemiştim. O da beni çok iyi gördü ve çok iyi bir orta yaptı. Golden önemlisi hâlâ bu yarışta iddialı durumda olmamız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.