Trabzonspor'lu boksör Buzenaz final maçına çıkacak

Trabzonspor 16.03.2019 - 14:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'lu boksör Buzenaz final maçına çıkacak

Trabzonspor'lu boksör Buzenaz final maçına çıkacak Trabzonspor'un Başarılı boksörü Busenaz Sürmeneli, Rusya’nın Vladikavkaz kentinde devam eden Ümit Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda finale yükseldi. 69 kilogramda mücadele eden Busenaz, yarı final maçında Rus rakibi Syçhigova Natalia’yı mağlup etti. Boksörümüz final maçında yarın Avrupa ve Dünya Şampiyonu İtalyan Boksör Carini Angela ile altın madalya için müsabakaya çıkacak.

Trabzonspor'lu boksör Buzenaz final maçına çıkacak

Trabzonspor'un Başarılı boksörü Busenaz Sürmeneli, Rusya’nın Vladikavkaz kentinde devam eden Ümit Kadınlar Avrupa Boks Şampiyonası’nda finale yükseldi. 69 kilogramda mücadele eden Busenaz, yarı final maçında Rus rakibi Syçhigova Natalia’yı mağlup etti. Boksörümüz final maçında yarın Avrupa ve Dünya Şampiyonu İtalyan Boksör Carini Angela ile altın madalya için müsabakaya çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.