Trabzonspor Loic Remy’yi gündemine aldı

Trabzonspor 24.07.2019 - 07:03, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Loic Remy’yi gündemine aldı

Fransız yıldız Loic Remy için ilk temas sağlandı. Transferin bitirilmesi için tüm imkanlar seferber ediliyor.
Trabzonspor Loic Remy’yi gündemine aldı   Bordo-Mavililer, Loic Remy’yi gündemine aldı. Yıllardır 3 büyüklerin transfer listesinde yer alan Fransız oyuncu için ilk temas kuruldu.   Başkan talimatı verdi   Bordo-Mavililer 32 yaşındaki oyuncu için menacerleri devreye soktu. Fransa Lique 1 ekibi Lille ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Remy’nin bonservsi bedeli ve transfer şartları soruldu, gelen olumlu haberler üzerine harekete geçildi. Forvet transferini çarşamba ya da perşembe gününe kadar bitireceklerini açıklayan başkan Ağaoğlu’nun yıldız oyuncu için tüm şartların zorlanması talimatını verdiği gelen bilgiler arasında. (Fanatik)
Fransız yıldız Loic Remy için ilk temas sağlandı. Transferin bitirilmesi için tüm imkanlar seferber ediliyor.

Trabzonspor Loic Remy’yi gündemine aldı

 

Bordo-Mavililer, Loic Remy’yi gündemine aldı. Yıllardır 3 büyüklerin transfer listesinde yer alan Fransız oyuncu için ilk temas kuruldu.

 

Başkan talimatı verdi

 

Bordo-Mavililer 32 yaşındaki oyuncu için menacerleri devreye soktu. Fransa Lique 1 ekibi Lille ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Remy’nin bonservsi bedeli ve transfer şartları soruldu, gelen olumlu haberler üzerine harekete geçildi. Forvet transferini çarşamba ya da perşembe gününe kadar bitireceklerini açıklayan başkan Ağaoğlu’nun yıldız oyuncu için tüm şartların zorlanması talimatını verdiği gelen bilgiler arasında. (Fanatik)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.