Trabzonspor Krasnodar maçını Lechner yönetecek

Trabzonspor 21.10.2019 - 17:54, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Krasnodar maçını Lechner yönetecek

Trabzonspor Krasnodar maçını Lechner yönetecek   Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Perşembe günü saat 22:00 ‘ da oynayacağı FK Krasnodar karşılaşmasını Avusturyalı hakem Harald Lechner yönetecek. Lechner’yin yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Julian Weinberger görev yapacak.

Trabzonspor Krasnodar maçını Lechner yönetecek

 

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Perşembe günü saat 22:00 ‘ da oynayacağı FK Krasnodar karşılaşmasını Avusturyalı hakem Harald Lechner yönetecek. Lechner’yin yardımcılıklarını Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Julian Weinberger görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.