Trabzonspor Krasnodar maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor 04.11.2019 - 19:27, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Krasnodar maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor Krasnodar maçı hazırlıklarına başladı     Trabzpnspor UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Krasnodar maçı hazırlıklarına başladı.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 15.30’da yapılan antrenmanda toparlanma çalışmaları gerçekleştirildi.   Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Krasnodar maçı hazırlıklarını sürdürecek.   Bordo Mavililerin UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda oynayacağı Krasnodar karşılaşmasını Fransız Beniot Bastien yönetecek. Bastien’in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Frederic Haquette yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Eric Wattellier görev yapacak.

Trabzonspor Krasnodar maçı hazırlıklarına başladı

 

 

Trabzpnspor UEFA Avrupa Ligi’nde oynayacağı Krasnodar maçı hazırlıklarına başladı.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 15.30’da yapılan antrenmanda toparlanma çalışmaları gerçekleştirildi.

 

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Krasnodar maçı hazırlıklarını sürdürecek.

 

Bordo Mavililerin UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda oynayacağı Krasnodar karşılaşmasını Fransız Beniot Bastien yönetecek. Bastien’in yardımcılıklarını Hicham Zakrani ve Frederic Haquette yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Eric Wattellier görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.