Trabzonspor Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor 20.12.2019 - 14:36, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı   Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 16. haftasında oynayacağı Konyaspor müsabakası hazırlıklarına başladı.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. Altay karşılaşmasında forma giyen oyuncular toparlanma, diğer oyuncular ise telafi antrenmanı gerçekleştirdi.   Yarını izinli olarak geçirecek olan Bordo Mavililer, Pazar günü yapacağı antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzonspor Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

 

Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 16. haftasında oynayacağı Konyaspor müsabakası hazırlıklarına başladı.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda futbolcular iki grup halinde çalıştı. Altay karşılaşmasında forma giyen oyuncular toparlanma, diğer oyuncular ise telafi antrenmanı gerçekleştirdi.

 

Yarını izinli olarak geçirecek olan Bordo Mavililer, Pazar günü yapacağı antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.