Trabzonspor Kasımpaşa'yı dağıttı 6-0

Trabzonspor 19.01.2020 - 17:49, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Kasımpaşa'yı dağıttı 6-0

Trabzonspor Kasımpaşa'yı dağıttı 6-0   Süper Lig'in 18'inci haftasında Trabzonspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Bordo-mavililer taraftarı önünde karşılaşmayı 6-0'lık skorla kazandı. Fırtına'ya galibiyeti getiren goller; Sörloth (3), Nwakaeme (2) ve Sosa'dan geldi. Trabzonspor bu sonuçla puanını 35 yaptı, Kasımpaşa ie 15 puanda kaldı.. Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir de ilk Süper Lig maçında kazanma mutluluğunu yaşamış oldu.

Trabzonspor Kasımpaşa'yı dağıttı 6-0

 

Süper Lig'in 18'inci haftasında Trabzonspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. Bordo-mavililer taraftarı önünde karşılaşmayı 6-0'lık skorla kazandı. Fırtına'ya galibiyeti getiren goller; Sörloth (3), Nwakaeme (2) ve Sosa'dan geldi. Trabzonspor bu sonuçla puanını 35 yaptı, Kasımpaşa ie 15 puanda kaldı.. Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir de ilk Süper Lig maçında kazanma mutluluğunu yaşamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.