Trabzonspor Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı İzmir'e gidiyor

Trabzonspor 11.06.2020 - 17:47, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı İzmir'e gidiyor

Trabzonspor Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı İzmir'e gidiyor   Göztepe Trabzonspor karşılaşması 12 Haziran Cuma günü saat 21:00'da Gürsel Aksu stadyumunda oynanacak.Karşılaşma koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak. Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Kamil Çetin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Mert Güzenge görev yapacak.   Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi Ali Palabıyık, Asistan Video Yardımcı Hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu.   Trabzonspor Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde 16.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.   Bordo Mavili kafile bugün 19.00’da Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla İzmir’e giderek Göztepe maçı öncesi kampa girecek.     Trabzonspor'un Göztepe deplasmanında beklenilen muhtemel 11'i   Uğurcan Çakır,Flip Novak,Pereira,Campi,Da Costa,Sosa,Abdulkadir Parmak,Ekuban,Nwakaeme,Abdulkadir Ömür,Sörloth

Trabzonspor Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı İzmir'e gidiyor

 

Göztepe Trabzonspor karşılaşması 12 Haziran Cuma günü saat 21:00'da Gürsel Aksu stadyumunda oynanacak.Karşılaşma koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanacak.

Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Kamil Çetin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Mert Güzenge görev yapacak.

 

Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi Ali Palabıyık, Asistan Video Yardımcı Hakemi ise Abdullah Buğra Taşkınsoy oldu.

 

Trabzonspor Göztepe maçı hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde 16.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.

 

Bordo Mavili kafile bugün 19.00’da Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla İzmir’e giderek Göztepe maçı öncesi kampa girecek.

 

 

Trabzonspor'un Göztepe deplasmanında beklenilen muhtemel 11'i

 

Uğurcan Çakır,Flip Novak,Pereira,Campi,Da Costa,Sosa,Abdulkadir Parmak,Ekuban,Nwakaeme,Abdulkadir Ömür,Sörloth

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.