Trabzonspor Göztepe deplasmanına bu ilk 11'ile çıkıyor

Trabzonspor 12.06.2020 - 19:55, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Göztepe deplasmanına bu ilk 11'ile çıkıyor

Trabzonspor Göztepe deplasmanına bu ilk 11'ile çıkıyor   12 Haziran Cuma bugün saat 21:00'da Gürsel Aksu stadyumunda başlayacak olan Göztepe -Trabzonspor karşılaşmasına Bordo Mavililer bu ilk 11 ile çıkıyor.   Trabzonspor : Uğurcan, Pereira, Campi, Costa, Novak, Abdulkadir Parmak, Guilherme, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth     Yedekler:Erce, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Serkan Asan, Abdurrahim, Doğan, Taha, Bilal, Ndiaye, Koray     Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Kamil Çetin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Mert Güzenge görev yapacak.

Trabzonspor Göztepe deplasmanına bu ilk 11'ile çıkıyor

 

12 Haziran Cuma bugün saat 21:00'da Gürsel Aksu stadyumunda başlayacak olan Göztepe -Trabzonspor karşılaşmasına Bordo Mavililer bu ilk 11 ile çıkıyor.

 

Trabzonspor : Uğurcan, Pereira, Campi, Costa, Novak, Abdulkadir Parmak, Guilherme, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

 

 

Yedekler:Erce, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Serkan Asan, Abdurrahim, Doğan, Taha, Bilal, Ndiaye, Koray

 

 

Karşılaşmayı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Hakan Yemişken ve Kamil Çetin yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Mert Güzenge görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.