Trabzonspor Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık

Trabzonspor 27.11.2019 - 12:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık

Trabzonspor Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık   Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 13. haftasında oynayacağı Galatasaray karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Bahattin Şimşek görev yapacak. Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu oldu. Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Kerem Ersoy görevlendirildi.     Ali Palabıyık  bugüne kadar Trabzonspor'un 21 maçında görev yaparken bu karşılaşmaların 9'unda bordo mavililer sahadan galip ayrıldı. Geriye kalan 12 maçın 6'sı mağlubiyetle 6'sı da beraberlikle sonuçlandı.   Palabıyık, Galatasaray'ın ise 23 maçında düdük çaldı. Bu karşılaşmaların 12'sinde kazanan taraf sarı kırmızılılar olurken 6 maçı berabere 5 maçı ise yenilgiyle bitti.

Trabzonspor Galatasaray maçının hakemi Ali Palabıyık

 

Trabzonspor’un Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 13. haftasında oynayacağı Galatasaray karşılaşmasını Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Bahattin Şimşek görev yapacak. Karşılaşmanın Video Yardımcı Hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu oldu. Asistan Video Yardımcı Hakem olarak ise Kerem Ersoy görevlendirildi.

 

 

Ali Palabıyık  bugüne kadar Trabzonspor'un 21 maçında görev yaparken bu karşılaşmaların 9'unda bordo mavililer sahadan galip ayrıldı. Geriye kalan 12 maçın 6'sı mağlubiyetle 6'sı da beraberlikle sonuçlandı.

 

Palabıyık, Galatasaray'ın ise 23 maçında düdük çaldı. Bu karşılaşmaların 12'sinde kazanan taraf sarı kırmızılılar olurken 6 maçı berabere 5 maçı ise yenilgiyle bitti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.