Trabzonspor Galatasaray maçına hazır İstanbul'a gidiyor

Trabzonspor 04.07.2020 - 18:35, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Galatasaray maçına hazır İstanbul'a gidiyor

Trabzonspor Galatasaray maçına hazır İstanbul'a gidiyor   Trabzonspor'un Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 30. haftasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlandı.   Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.   Bordo Mavili kafile bugün 19.30’da Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla İstanbul’a giderek Galatasaray maçı için kampa girecek.

Trabzonspor Galatasaray maçına hazır İstanbul'a gidiyor

 

Trabzonspor'un Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 30. haftasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlandı.

 

Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.

 

Bordo Mavili kafile bugün 19.30’da Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla İstanbul’a giderek Galatasaray maçı için kampa girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.