Trabzonspor Futbol Okulları Turnuvası Artvin'de Başladı

Trabzonspor 02.07.2019 - 12:20, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Futbol Okulları Turnuvası Artvin'de Başladı

Trabzonspor Kulübü bünyesindeki Futbol Okulları’nın katılımıyla düzenlenen Futbol Okulları Turnuvası Artvin Borçka’da başladı.
Trabzonspor Futbol Okulları Turnuvası Artvin'de Başladı Trabzonspor Kulübü bünyesindeki Futbol Okulları’nın katılımıyla düzenlenen Futbol Okulları Turnuvası Artvin Borçka’da başladı.   Trabzonspor Futbol Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Uzunal, Eski Başkan ve İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan, Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan ve Borçka Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç’in katılımıyla yapılan açılış töreninde Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim de yer aldı.   Açılışta konuşma yapan Trabzonspor’un Eski Başkanı ve İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, “Çocuklar her şeyden önce enerjisini kullanacak, heyecanını kullanacak ve hata hakkını kullanacak. Bunları ondan esirgediğimiz zaman sevgimizin derecesi ne olursa olsun o çocuğa gelişim noktasında yeterli imkanı sağladığımız söylenemez. Çocuklar doldurulacak vazo değil, tutuşturulacak ateştir. Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum” dedi.   Ev sahibi olarak her türlü misafirperverliği sergileyeceklerini ifade eden Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, ” Bugün burada çeşitli illerden, ilçelerden gelerek Borçka’mızı şenlendiren bütün öğrencilerimize ve yöneticilere hoş geldiniz diyorum. 5 günlük turnuva boyunca hepinizi Borçka’mızda, Hopa’mızda en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyor, hoşça vakit geçirmenizi diliyorum” şeklinde konuştu.   Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ise,  “İlçemiz bireysel sporlar açısından ileri seviyede sporcular bulunmaktadır. Bireysel yeteneklerini takım sporlarında da kullanan sporcularımızın yarınlarda başta Trabzonsporumuza ve Türk futboluna hizmet edeceğine inanmaktayız. Turnuvamıza Van’dan İstanbul’a İzmir’den, Gaziantep’ten Ordu’ya kadar toplam 23 futbol okulu iştirak etmekte, 627 futbolcumuzun 118 müsabakasına şahitlik edeceğiz. Bu turnuvanın amacı başta Trabzonspor sevgisini geliştirerek ailelerin, velilerin birbiriyle kaynaşarak kardeşlik anlayışını güçlendirmesidir. Hepimiz için dostça, kardeşçe ve güzel bir turnuva diliyorum” diyerek tüm katılımcılara başarılar diledi.   Açılış töreninin ardından Artvin Valisi Yılmaz Doruk’a, Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker’e, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’a, Gençlik ve Spor İl Müdür Bahattin Yetim’e ve Trabzonspor Borçka Futbol Okulu sorumlusu Osman Genç’e, turnuvaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Trabzonspor Kulübü bünyesindeki Futbol Okulları’nın katılımıyla düzenlenen Futbol Okulları Turnuvası Artvin Borçka’da başladı.

Trabzonspor Futbol Okulları Turnuvası Artvin'de Başladı

Trabzonspor Kulübü bünyesindeki Futbol Okulları’nın katılımıyla düzenlenen Futbol Okulları Turnuvası Artvin Borçka’da başladı.

 

Trabzonspor Futbol Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Uzunal, Eski Başkan ve İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan, Altyapı Koordinatörü Hamit Cihan ve Borçka Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç’in katılımıyla yapılan açılış töreninde Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim de yer aldı.

 

Açılışta konuşma yapan Trabzonspor’un Eski Başkanı ve İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer,

“Çocuklar her şeyden önce enerjisini kullanacak, heyecanını kullanacak ve hata hakkını kullanacak. Bunları ondan esirgediğimiz zaman sevgimizin derecesi ne olursa olsun o çocuğa gelişim noktasında yeterli imkanı sağladığımız söylenemez. Çocuklar doldurulacak vazo değil, tutuşturulacak ateştir. Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum” dedi.

 

Ev sahibi olarak her türlü misafirperverliği sergileyeceklerini ifade eden Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, ” Bugün burada çeşitli illerden, ilçelerden gelerek Borçka’mızı şenlendiren bütün öğrencilerimize ve yöneticilere hoş geldiniz diyorum. 5 günlük turnuva boyunca hepinizi Borçka’mızda, Hopa’mızda en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyor, hoşça vakit geçirmenizi diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ise,

 “İlçemiz bireysel sporlar açısından ileri seviyede sporcular bulunmaktadır. Bireysel yeteneklerini takım sporlarında da kullanan sporcularımızın yarınlarda başta Trabzonsporumuza ve Türk futboluna hizmet edeceğine inanmaktayız. Turnuvamıza Van’dan İstanbul’a İzmir’den, Gaziantep’ten Ordu’ya kadar toplam 23 futbol okulu iştirak etmekte, 627 futbolcumuzun 118 müsabakasına şahitlik edeceğiz. Bu turnuvanın amacı başta Trabzonspor sevgisini geliştirerek ailelerin, velilerin birbiriyle kaynaşarak kardeşlik anlayışını güçlendirmesidir. Hepimiz için dostça, kardeşçe ve güzel bir turnuva diliyorum” diyerek tüm katılımcılara başarılar diledi.

 

Açılış töreninin ardından Artvin Valisi Yılmaz Doruk’a, Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker’e, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan’a, Gençlik ve Spor İl Müdür Bahattin Yetim’e ve Trabzonspor Borçka Futbol Okulu sorumlusu Osman Genç’e, turnuvaya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.