Trabzonspor Dergisinin 168. Sayısında neler var kulüpten açıklama

Trabzonspor 01.11.2019 - 11:15, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Dergisinin 168. Sayısında neler var kulüpten açıklama

Trabzonspor Dergisinin 168. Sayısında neler var kulüpten açıklama   Dergimizin bu ayki kapağında; Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanarak bayrağımızı dalgalandıran, göğsümüzü kabartan boksörümüz Busenaz Sürmeneli yer alıyor. “Kaybetmek Kitabımda Yok!” diyen Busenaz ile spor hayatı, özel hayatı ve daha pek çok konuda gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi ve Busenaz’ın antrenörü Cahit Süme’nin oyuncu yetiştirme üzerine bizimle paylaştığı samimi düşüncelerini bu ayki dergimizde bulabilirsiniz.   Bu sayımızda yine kulübümüzün dergisinde sadece futbol içeriğiyle değil, Trabzon’un tarihine damga vurmuş unutulmaz sanat ve kültür içeriklerini de sizlerle buluşturuyoruz. Bu kapsamda Rusların ünlü klasik müzik bestecisi Çaykovski’nin Trabzon’daki günlerini ve Melih Yıldız’ın şair Oktay Rıfat üzerine yazdığı inceleme yazısını dergimizin Kasım sayısında bulabileceksiniz.   Trabzon’un kalender fotoğraf sanatçılarından Varol Uzlu’nun Karadeniz’in renkleri ve Karadeniz insanının ruhunu yansıttığı “Sonbahar” başlıklı mini foto – hikayesini, Trabzonsporumuzun unutulmaz sevinçlerini hatırladığımız “Unutulmaz Goller” köşesini, Turgay Beşyıldız’ın “Futbolun Evliya Çelebisi” başlığıyla rekorlara imza atan antrenör Celal Genç’in hikayesini yine Trabzonspor Dergisinin 168. sayısında sizlerle buluşturuyor olacağız.   Her zaman olduğu gibi dünya futbolunda yaşanan gelişmeleri ve dünya futboluna damga vurmuş karakterlerden Zlatan Ibrahimovic’in portresini okuyabileceğiniz dergimizde ayrıca geleceğimizi şekillendirecek olan U19 takımımızın antrenörü Turgut Kural ile gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi de okuyabilirsiniz.   Recep Çaltepe’nin bir döneme damga vuran kalecimiz Jan Marie Pfaff’ı kaleme aldığı “Mazinin Kupa Beyleri” başlıklı yazısı ile Ercan Yılmaz’ın “Serbest Kürsü” köşesinde kaleme aldığı “Gözüm, Canım efendim, Sevdiğim” ve Uğur Biryol’un Karadeniz’in renklerini anlattığı “Bir Rüyadan Ötesi: Yenice Ormanları” yazılarını ve “Dört Dörtlük Zafer” başlıklı gururla okuyacağınız yazıları yine dergimizin bu ayki sayısında sizlerin beğenisine sunuyoruz.   Futbolcumuz Ivanildo Fernandes ile gerçekleştirdiğimiz soru – cevap köşemizde, Portekizli oyuncumuzu daha yakından tanıyor, dünya futbolunda yeni bir soluk getiren Video Hakem Uygulamasını incelediğimiz “Var Odası”nda aklımızdaki sorulara cevap arıyor, dünya turundaki gezginimiz Ali Umut Usta’nın gerçek hikayeleriyle ruhumuzdaki maceracıyı ortaya çıkartıyoruz.   Kariyerinin zirvesinde Trabzonspor’u sırtlayan kaptanımız Jose Sosa’nın posterinin yanı sıra Hasan Can Dilber’in Barış Pınarı Harekatı’nı ölümsüzleştirdiği illüstrasyonunun yer aldığı dergimizi Türkiye genelindeki D&R ve Migros’ların yanı bayilerden de alabilirsiniz. Keyifli okumalar.

Trabzonspor Dergisinin 168. Sayısında neler var kulüpten açıklama

 

Dergimizin bu ayki kapağında; Dünya Şampiyonasında altın madalya kazanarak bayrağımızı dalgalandıran, göğsümüzü kabartan boksörümüz Busenaz Sürmeneli yer alıyor. “Kaybetmek Kitabımda Yok!” diyen Busenaz ile spor hayatı, özel hayatı ve daha pek çok konuda gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi ve Busenaz’ın antrenörü Cahit Süme’nin oyuncu yetiştirme üzerine bizimle paylaştığı samimi düşüncelerini bu ayki dergimizde bulabilirsiniz.

 

Bu sayımızda yine kulübümüzün dergisinde sadece futbol içeriğiyle değil, Trabzon’un tarihine damga vurmuş unutulmaz sanat ve kültür içeriklerini de sizlerle buluşturuyoruz. Bu kapsamda Rusların ünlü klasik müzik bestecisi Çaykovski’nin Trabzon’daki günlerini ve Melih Yıldız’ın şair Oktay Rıfat üzerine yazdığı inceleme yazısını dergimizin Kasım sayısında bulabileceksiniz.

 

Trabzon’un kalender fotoğraf sanatçılarından Varol Uzlu’nun Karadeniz’in renkleri ve Karadeniz insanının ruhunu yansıttığı “Sonbahar” başlıklı mini foto – hikayesini, Trabzonsporumuzun unutulmaz sevinçlerini hatırladığımız “Unutulmaz Goller” köşesini, Turgay Beşyıldız’ın “Futbolun Evliya Çelebisi” başlığıyla rekorlara imza atan antrenör Celal Genç’in hikayesini yine Trabzonspor Dergisinin 168. sayısında sizlerle buluşturuyor olacağız.

 

Her zaman olduğu gibi dünya futbolunda yaşanan gelişmeleri ve dünya futboluna damga vurmuş karakterlerden Zlatan Ibrahimovic’in portresini okuyabileceğiniz dergimizde ayrıca geleceğimizi şekillendirecek olan U19 takımımızın antrenörü Turgut Kural ile gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi de okuyabilirsiniz.

 

Recep Çaltepe’nin bir döneme damga vuran kalecimiz Jan Marie Pfaff’ı kaleme aldığı “Mazinin Kupa Beyleri” başlıklı yazısı ile Ercan Yılmaz’ın “Serbest Kürsü” köşesinde kaleme aldığı “Gözüm, Canım efendim, Sevdiğim” ve Uğur Biryol’un Karadeniz’in renklerini anlattığı “Bir Rüyadan Ötesi: Yenice Ormanları” yazılarını ve “Dört Dörtlük Zafer” başlıklı gururla okuyacağınız yazıları yine dergimizin bu ayki sayısında sizlerin beğenisine sunuyoruz.

 

Futbolcumuz Ivanildo Fernandes ile gerçekleştirdiğimiz soru – cevap köşemizde, Portekizli oyuncumuzu daha yakından tanıyor, dünya futbolunda yeni bir soluk getiren Video Hakem Uygulamasını incelediğimiz “Var Odası”nda aklımızdaki sorulara cevap arıyor, dünya turundaki gezginimiz Ali Umut Usta’nın gerçek hikayeleriyle ruhumuzdaki maceracıyı ortaya çıkartıyoruz.

 

Kariyerinin zirvesinde Trabzonspor’u sırtlayan kaptanımız Jose Sosa’nın posterinin yanı sıra Hasan Can Dilber’in Barış Pınarı Harekatı’nı ölümsüzleştirdiği illüstrasyonunun yer aldığı dergimizi Türkiye genelindeki D&R ve Migros’ların yanı bayilerden de alabilirsiniz. Keyifli okumalar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.