Trabzonspor'dan örnek davranış

Trabzonspor 05.06.2019 - 20:31, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'dan örnek davranış

Trabzonspor'dan örnek davranış     Onlar kimsesiz değil!     Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Trabzon Fatih Kimsesiz Çocuklar Evi’ni ziyaret etti.     Ziyarete Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yanı sıra eşi Beyza Ağaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Ünal Karaman da katıldı.     Tüm çocuklarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutlayan Başkan Ağaoğlu, ziyaret sırasında çocuklara bayram hediyeleri dağıttı. Oldukça neşeli geçen ziyarette Başkan Ağaoğlu çocukları gelecek sezon bir iç saha müsabakasında misafir etmek üzere söz verirken, tüm çocuklar ve Çocuk Evleri çalışanları da Başkan Ağaoğlu ve Trabzonspo yönetim kuruluna teşekkürlerini ilettiler.

Trabzonspor'dan örnek davranış

 

 

Onlar kimsesiz değil!

 

 

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde Trabzon Fatih Kimsesiz Çocuklar Evi’ni ziyaret etti.

 

 

Ziyarete Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun yanı sıra eşi Beyza Ağaoğlu, Yönetim Kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Ünal Karaman da katıldı.

 

 

Tüm çocuklarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutlayan Başkan Ağaoğlu, ziyaret sırasında çocuklara bayram hediyeleri dağıttı. Oldukça neşeli geçen ziyarette Başkan Ağaoğlu çocukları gelecek sezon bir iç saha müsabakasında misafir etmek üzere söz verirken, tüm çocuklar ve Çocuk Evleri çalışanları da Başkan Ağaoğlu ve Trabzonspo yönetim kuruluna teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.